Busscher Serrebouw

“Wij leven alleen nog maar in onze serre,” vertelde een klant van Busscher Serrebouw: “de rest van het huis kunnen we verkopen.” Een geïsoleerde serreaanbouw betrekt uw huis bij uw tuin en laat natuurlijk daglicht uw woning binnen. Busscher Serrebouw is uw partner in bouwen met glas! Busscher Serrebouw plaatst hoogwaardige geïsoleerde vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en orangerieën in heel Nederland. Met een aanbouw van Busscher Serrebouw kiest u voor vakmanschap en kwaliteit volgens de nieuwste energieprestatienorm. Zij staan bekend om de goede service & begeleiding van haar klanten tijdens het hele bouwproces.

Informatie over Busscher Serrebouw


Busscher 1
Busscher 2
Busscher 3
Busscher 4
Busscher 5
Busscher 6
Busscher 7
Busscher 8
Busscher 9
Busscher 10
Busscher 11
Busscher 12
Busscher 13
Busscher 14
previous arrow
next arrow

Genieten van het buitenleven 

Een serre is een stijlvolle vergroting van uw woonhuis en het moet comfort bieden, want u brengt er vele uren door. Sterker nog, het biedt u de mogelijkheid gedurende alle seizoenen te genieten van het buitenleven. Een geïsoleerde serre houdt namelijk de temperatuur in uw woning, laat natuurlijk daglicht naar binnen schijnen en zorgt voor een weids uitzicht naar buiten. Bij Busscher Serrebouw staan uw wensen centraal en wordt het ontwerp en de bouw naadloos betrokken bij uw woonhuis en omgeving. Een serre van Busscher is daarom uniek in ontwerp, uitvoering en kwaliteit.  

20 jaar ervaring 

Busscher Serrebouw is dagelijks bezig met wonen in licht. Haar producten worden gemaakt van aluminium of een combinatie van aluminium en hout en zijn optimaal geïsoleerd. Dat geldt voor de constructie, maar ook voor de beglazing. Busscher voorziet de serres van HR++ veiligheidsisolatieglas en TRIPLE beglazing. Deze duurzame en energiezuinige materialen garanderen een lange levensduur. Een uitbouw van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten, al 20 jaar lang.  

Meer informatie en inspiratie vindt u op busscher-serres.nl. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de geïsoleerde producten? Bezoek een van de showrooms van Busscher Serrebouw in Ootmarsum of Baarn, hier laten zij diverse voorbeelden zien van (aan)bouwen met glas. Maak van tevoren een afspraak via 0541 – 29 35 36 of de website.