in-lite outdoor lighting, buitenverlichting,

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Buitenverlichting tot in detail | in-lite

Beroemd inspirator Trent Shelton heeft een mantra die probleemloos op een mooie tuin te leggen is: Plant the seed, trust the process. Als je dit simpel wil vertalen, komt de boodschap erop neer dat een tuin realiseren veel investering en aandacht vereist, wat kan leiden tot een prachtig resultaat. Die investering vertaalt zich naar het gebruik van kwalitatieve materialen, duurzame beplanting en een doordacht lichtplan. Met dat laatste helpt in-lite, dé professional op het gebied van buitenverlichting in het hoogste segment, jou met liefde!

Strak zwart

We etaleren graag de mooiste woningen met de bijbehorende karakteristieke tuinen. Het tuingenot wordt in deze prachtige projecten slim verlengd middels doordachte buitenverlichting. Dit voorbeeld betreft een vrijstaande woning en is uniek op veel manieren. De architectuur, de strakke raampartijen maar ook de groene tuin rondom het huis maken dit een prachtige plek. De raampartijen, die lang en smal van vorm zijn, vormen de inspiratie voor de armaturen op de oprit. EVO is een zwart geanodiseerd armatuur en geeft een breed strijklicht over de oprit. Het groen wordt aangelicht met spots en in de achtertuin vormen twee EVO DOWNS op de witte wand de échte eyecatchers.

Teun Nelissen 

In de tuin zit veel ritme en regelmaat. Elementen die de tuin vormgeven komen meermaals terug, waardoor het beeld heel rustgevend is. De witte muren geven je het gevoel alsof je eventjes op Ibiza bent. De buitenverlichting langs het looppad is in de richting van het pad gelegd, zodat je lange zichtlijnen creëert, die weer zorgen voor ruimtelijkheid. Dit ontwerp kwam van Teun Nelissen, een jonge ontwerper, gespecialiseerd in de ontwikkeling van een tuinconcept en de realisatie daarvan. Door de ‘outside the box’denkwijze, kan hij een unieke doch functionele tuin realiseren. Het motto? UNHIDE YOUR GARDEN! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?