Buitenlampen ter verrijking van iedere buitenruimte

Royal Botania

Naast dat licht ontzettend functioneel is heeft het ook een belangrijke waarde voor het creëren van een fijne sfeer. Het is dan ook van belang om buitenverlichting te zien als een meubelstuk dat ervoor zorgt dat de inrichting van de buitenruimte compleet is. Wie dit als geen ander begrijpt is Royal Botania. Naast dat het bedrijf iconische en luxe buitenmeubilair ontwerpt en produceert besteden zij ook erg veel aandacht aan buitenverlichting. Ze laten je dan ook graag kennis maken met hun nieuwe collectie. Deze stukken combineren hoogwaardige materialen, een doordacht ontwerp en geavanceerde technologie om zo de buitenruimte nog aangenamer te maken. Het maakt niet uit of een elegante buitenlamp je meer aanspreekt of juist voor een modern exemplaar gaat, Royal Botania heeft het allemaal. 

Buitenlamp, buitenmeubels, Royal Botania

De Meduz

Of je nu een rustige sfeer wilt creëren of voor een romantische setting gaat, de nieuwe collectie van Royal Botania zal zeker indruk maken. Graag introduceren we de nieuwe verlichtingsoplossingen en allereerst laten we je kennis maken met de indrukwekkende Meduz buitenlamp. Deze lamp kenmerkt zicht door zij luxe uitstraling. Deze decoratieve driepootlamp is dé perfecte statement piece en voegt een artistieke flair toe aan ieder high-end ingericht terras. Laat je dan ook vooral inspireren door deze prachtige lamp. 

Fungi buitenlamp

Omarm de charme van de natuur en kies voor de Fungi buitenlamp van Royal Botania. De lamp heeft zijn naam te danken aan het gegeven dat hij doet denken aan een delicate paddenstoel. De schitterende lamp is te verkrijgen in verweerd messing of gietijzer. Hierdoor wordt hij één met ieder tuinthema. Bovendien zorgt zijn uiterlijk ervoor dat de buitenruimte een speels toevluchtsoord wordt.  

Luniz lamp 

Een andere authentieke buitenlamp uit de nieuwe collectie van Royal Botania is de Luniz. Deze weelderige lamp heeft zijn unieke uiterlijk te danken aan het gegeven dat het een royale staande lamp is met drie armen. De decoratieve lamp is daardoor de perfecte aanvulling op iedere loungeset uit de collecties van Royal Botania. Het is mogelijk de om de lampenkappen volledig naar smaak en stijl aan te passen. Dit doe je door te kiezen uit verschillende formaten en verscheidene stofkleuren. Bovendien kan de voet van de lamp gedecoreerd worden met keramiek. Het is dus een ontzettend veelzijdig product, dat volledig te personaliseren is.  

Buitenlamp, buitenmeubels, Royal Botania

De Septem

Een buitenlamp die fantastisch zal staan in iedere moderne tuin is de Septem. Dit komt door zijn strakke vormgeving en de unieke manier van verlichten. Doordat de lamp wel van teakhout is gemaakt past hij volledig bij de natuurlijke sfeer van een fijne buitenruimte. Het is dan ook een originele en intrigerende toevoeging aan de tuin en voegt daarmee architectonisch belang toe.

Beamy wandlamp 

Naast dat Royal Botania nieuwe lampen aan hun collectie heeft toegevoegd hebben zij ook enkele aanpassingen gedaan aan bestaande collecties. Een goed voorbeeld hiervan is de Beamy wandlamp. Deze lamp is altijd al een favoriet geweest onder hun klanten en daarom is de lamp nu ook te verkrijgen als premiumversie in verweerd messing.  Het is een subtiele, maar elegante lamp die iedere buitenruimte beloofd te verfraaien met een warme sfeer.  

De Q-bic lamp 

Ook de Q-bic lamp is vernieuwd. Dit betekent dat hij nu te verkrijgen is in een strakke aluminium uitvoering in antraciet. Dit past perfect bij het eigentijdse, moderne ontwerp van de buitenlamp. Hij geeft dan ook iedere ruimte een hedendaags tintje en voorziet in een heerlijke toegankelijke en uitnodigende uitstraling.  

De Spotty lamp

Tot slot laten we je ook graag kennismaken met de Spotty lamp. Dit is ook een lamp die recent vernieuwd is, om zo bij de wensen van de klanten aan te sluiten. Deze prachtig ontworpen bolder is wederom gemaakt van verweerd messing. Ook is hij te verkrijgen in twee hoogtes, één van veertig centimeter en één van honderdtien centimeter. De Spotty buitenlamp geeft zo een geraffineerd en tijdloos accent aan de buitenruimte. Het is dan ook een echte must have.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 19-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania