Van Beem | kookworkshops, the art of living

  • Van Beem Buitenleven
  • IJweg 177a
  • 1161 EW Zwanenburg

Buitenkoken tijdens een kookworkshop | Van Beem Buitenleven

Verleden jaar maakte men steeds meer tijd vrij voor het buitenleven. Outdoor living is populairder dan ooit en dat zien we terug in de aanschaf van overkappingen; de manier om het jaar rond te profiteren van het prachtige wat de buitenlucht ons te bieden heeft. De tweede eetruimte wordt bij veel gezinnen dus niet meer inpandig, maar daarbuiten gerealiseerd. Vier seizoenen lang kan je genieten van gerechten en de meer traditionele manier van bereidingswijze. Dat koken in de buitenlucht tegenwoordig op vele manieren kan worden aangevlogen zie je ook terug in de variëteit van kooktoestellen. Kortom een beleving die je niet kan laten schieten!

Van Beem | kookworkshops, the art of living

Een buitenkeuken verrijkt je leven

Ben je benieuwd hoe je kookskills zich verhouden ten aanzien van een houtoven voor pizza, een kamado BBQ voor meest heerlijke grill-gerechten of bij gebruik van de Ofyr waarmee je gerechten bereidt en welke tevens als gezellige vuurtafel functioneert? Al deze kooktoestellen komen volledig tot hun recht in een karakteristieke buitenkeuken die in elke formatie kan worden opgesteld. Er zijn talloze opties mogelijk tussen een lay-out en de kooktoestellen die je wilt gebruiken. Zie je jezelf al staan met vrienden en familie? Een prachtig verlengstuk van de tuin waar je smaakvolle avonden kunt verzorgen voor hen die je dierbaar zijn.

Van Beem | kookworkshops, the art of living

Van Beem | kookworkshops, the art of living

Van A-tot-Z

Ben je benieuwd hoe je zal floreren tijdens een heuse kookworkshop waar je leert koken met de geweldige buitenkeukens van Van Beem Buitenleven? Onder begeleiding van chefkok Roger van Norde leer je een 4-gangenmenu bereiden en krijgt je de beste tips en tricks om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Hij zal je voorzien van de meeste handige tips en tricks, zodat je thuis eveneens zal schitteren tijdens een die ene memorabele avond. Tijdens deze workshop kook je op de Alfa houtoven, de Ofyr, de Napoleon gas BBQ, de Braaimaster en de Monolith kamado.

Aanmelden voor een workhsop? De kookworkshops worden gegeven op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Neem jouw vrienden mee voor een gezellig avondje uit of verras je partner of vriend of vriendin met een origineel cadeau.

De kookworkshops zijn te boeken op de website www.vanbeem.nl

 

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Van Beem Buitenleven

____

Logo

____

Meer projecten van Van Beem Buitenleven bekijken?