• VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Buitengewoon buitenzwembad | VSB Wellness

Deze villa met bijzondere architectuur is geïnspireerd op oude Italiaanse landhuizen en heeft drie gezichten. Aan de voorzijde heb je de zware gevel die een gesloten indruk geeft. Binnen in de woning staat licht en openheid centraal. Vanaf de achterkant, het derde gezicht, staat alles in contact met de tuin. De twee bewoners van deze woning hebben ieders een eigen bedrijf: de één een interieurontwerpbureau dat ontwerpt en grote lijnen uitdenkt en de ander een binnenhuisadviesbureau voor het uitvoeren van ontwerpen. Deze ijzersterkte combinatie is aan de slag gegaan om een droomhuis voor hunzelf te realiseren. Binnen redden ze zich prima zelf, maar buiten is de expertise van VSB Wellness ingeroepen voor het realiseren van een buitenzwembad.

Alleen het beste goed genoeg

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt dit bedrijf het complete aanbod op het gebied van sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, stoombaden, whirpools en jacuzzi’s. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden uitgebreid gekeurd. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness. In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat de organisatie altijd op zoek naar de beste oplossing voor de woning.

Vakantiegevoel in eigen tuin

Dit is nou wat je noemt een vakantiegevoel in eigen tuin. Precies wat de bewoners wilden. Heerlijk genieten van het uitzicht van je eigen tuin, helemaal compleet met palmbomen, een buitenzwembad en verschillende hoekjes om te relaxen. Je kunt de hele dag door wel ergens in de tuin genieten. Hier is gekozen voor een traditioneel, rechthoekig zwembad met lichtblauwe inkijk. Deze kleur inclusief de palmbomen zorgt ervoor dat je meteen de goede vibes te pakken hebt. Het bad is veelzijdig omdat je erin zowel baantjes kunt trekken als relaxt aan de kant kunt hangen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?