Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

 

Buitengewoon luxe shutters | JASNO

Dit gerenoveerde en met smaak ingerichte penthouse weerspiegelt de ziel van zijn bewoner. Ieder vertrek van het 435 m2 grote appartement heeft zijn eigen unieke sfeer. De vraag welke binnenhuisarchitect dit voor elkaar kreeg, levert een verrassend antwoord op: “geen”. De bewoonster brainstormde met een vriendin en schakelde daarna Frank Rijnen van RMR Interieurbouw in. Toen deze dame, op zoek naar een woning, voor het eerst het appartement binnenkwam, werd ze geconfronteerd met gesloten vitrage. Ze vroeg of die open kon. Meteen werd ze overdonderd door de stroom van licht die binnendrong. Dit spectaculaire zicht is open gehouden met de shutters van JASNO.

Weids uitzicht

De keuken is de favoriete ruimte van de bewoonster. Vanuit de ruime, gezellige keuken kijk je graag door grote ramen naar buiten. Daar wacht een uitzicht waar velen alleen van kunnen dromen, met vaak prachtig gekleurde luchten en fantastische vergezichten, waaronder het glinsterende water van de IJzeren Man en de Karpendonkse Plas. Daarachter tekent zich de skyline van Eindhoven af. Toch biedt dit penthouse ontzettend veel privacy, waardoor de raamdecoratie van JASNO eigenlijk altijd open staan. Sterker nog: slapen kan hier gewoon met de gordijnen open. De shutters bieden als groot voordeel dat je ze kan instellen naar voorkeur, maar ook volledig omhoog kunt trekken als je een open zicht wil.

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

Collectie shutters

De compleet nieuwe collectie JASNO shutters bestaat uit Primewood shutters. Deze zijn vervaardigd uit duurzaam Paulownia hout. Daarnaast zijn er de Aqualine shutters: spatwaterproof en daardoor dé ideale raamdecoratie voor vochtige ruimtes als de badkamer. Niet alleen bevat de collectie nieuwe kleuren, ook is er een extra lamelmaat toegevoegd: 76 mm (medium). De verzonken scharnieren verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel, zijn nog altijd hét kenmerk van de JASNO shutters. Dit resulteert in sfeervolle shutters met een strakke look en een betere aansluiting van de panelen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?