Buijtels buitengewone tuinen, exclusieve tuinontwerpen, natuur
Buijtels buitengewone tuinen, exclusieve tuinontwerpen, natuur
Buijtels buitengewone tuinen, exclusieve tuinontwerpen, natuur
Buijtels buitengewone tuinen
Buijtels buitengewone tuinen
Buijtels buitengewone tuinen
previous arrow
next arrow

Buijtels Buitengewone Tuinen

De passie van Martin Buijtels, het leveren van buitengewone tuinen van hoge kwaliteit. Al vanaf jongs af aan is hij bezig met het aanleggen en aankleden van tuinen op originele wijze. In al zijn ontwerpen staat de balans tussen functionaliteit en innovatie centraal. Tuinen die de opdrachtgever(s) verrassen, dat is waar hij voor gaat.

Totaalbegeleiding

In samenwerking met een groot team dat momenteel uit ruim 15 medewerkers bestaat, realiseert hij de meest unieke tuinen. Al zijn medewerkers stralen uit waar Martin voor staat, namelijk passie, betrouwbaarheid en vakkundigheid. De wensen en dromen van de klanten komen altijd voorop. De taak voor zijn team; de klant ontzorgen, begeleiden en adviseren bij het realiseren van hun droomtuin!

Droomtuin

Buiten geniet je van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ook in jouw voor- en achtertuin! Daarom is het de missie van Martin om een tuin te realiseren die hieraan bijdraagt en jou persoonlijk aanspreekt. Samen met zijn team gaat hij met je op zoek naar het perfecte tuinontwerp. In combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp wordt er een prachtige tuin gerealiseerd.

__

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?

 

 

 

  • |
  • |

Godheid in Frankrijk

In samenwerking met wereldberoemde architect Pieter Porters werd een prachtig kasteeltje volledig gerenoveerd. Het klassieke raam- en deurbeslag past naadloos in de middeleeuwse stijl van het interieur.

Landelijke tuin

Deze tuin is ontworpen door Buijtels en ze hebben een strak minimalistische tuin gecreërd. De tuin is verder ingericht met planten en een kegelbaan, wat een speels effect geeft. Verder is er een zitje gecreëerd in de weelderige landelijke omgeving.

Landelijke tuinontwerpen

Het team van Buijtels Buitengewone Tuinen werkt altijd hard om de wensen en dromen van de klanten te realiseren. De 20 medewerkers werken hard en vakkundig om buitengewone tuinen van hoge kwaliteit te leveren. In alle tuinontwerpen staat de balans tussen creativiteit en functionaliteit centraal. En een verraste opdrachtgever, dat is waar Buijtels voor gaat.

3D Tuinontwerpen

Buijtels Buitengewone Tuinen zijn experts om jouw wensen te vertalen in een tuin met veel leefgenot. De wensen van de klanten komen altijd voorop, daarom komt er bij het bedenken en visualiseren van een tuin veel kijken. In combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp, wordt er een prachtige tuin gerealiseerd.

Tuin ontwerpen met voordelen van de natuur

Het gebeurt steeds vaker dat natuur centraal wordt gesteld bij nieuwbouw of renovatie van een woning. Met dit in het achterhoofd werkt Buijtels Buitengewone Tuinen mee met de voordelen vanut de natuur, in plaats van tegen de natuur in. Tuin ontwerpen met de natuur mee, daar staat Buijtels Buitengewone Tuinen voor.

Strakke tuin

Deze schitterende, strakke tuin is zo ontworpen en aangekleed dat hij in directe verbinding staat met de villa. Hierdoor lijken de twee ruimtes in elkaar over te lopen. De verantwoordelijke partij, Buijtels Buitengewone Tuinen, was vanaf het begin af aan betrokken bij de renovatie, waardoor het bureau heel goed op het vernieuwde in- en exterieur kon inspelen. Dit leidde tot creatieve oplossingen en elementen. Zo is het zwembad, na veel overleg met de gemeente, uiteindelijk op de erfgrens geplaatst.

Tuinontwerp Rozario Garden

Wanneer je culinair gaat uiteten zijn niet alleen de gerechten belangrijk, maar ook de gehele ambiance. Het kiezen van een restaurant is meer dan alleen kijken naar de menukaart. Dit uitgangspunt is belangrijk voor restaurant de Rozario. Recent behaalde zij haar eerste ster en verhuisde naar een nieuwe locatie. Een plek die beter past bij de toekomstige ambities zoals een aangename tuin om culinair te genieten. Buijtels Buitengewone Tuinen werd gevraagd om hier in mee te denken een bijzonder concept en tuinontwerp te ontwikkelen.

Moderne tuin met landelijke elementen

Je ziet het steeds vaker; een combinatie van verschillende stijlen. Zo ook bij deze nieuwbouw boerderij. In het woonhuis zijn landelijke elementen te herkennen, zoals het prachtig rietgedekte dak. Toch wilden de bewoners deze landelijke stijl niet 100% doortrekken in tuin en gaven ze Buijtels de opdracht om een landelijke, maar moderne tuin te realiseren.

Een wadi in je achtertuin

Wonen aan het water is een woondroom van velen. Maar een groot en vrijstaand huis vinden dat ook nog aan het water ligt, is een hele opgave. Wanneer die zoektocht niets oplevert, betekent dat nog niet meteen dat je deze droom moet opgeven. Je kunt natuurlijk altijd het water naar je droomhuis brengen.

Van tuinontwerp tot onderhoud

Alles begint bij een idee dat wordt uitgewerkt in een visualisatie. Ook zo bij de buitengewone tuinen van Buijtels. Echter zien sommige ideeën er beter uit in visualisatie dan in de praktijk. Wat bedacht wordt op kantoor, kan soms anders worden ervaren. Daarom geeft Buijtels Buitengewone Tuinen jou het beste advies als het gaat om jouw droomtuin wat ook in werkelijkheid gerealiseerd kan worden.

Biophilic design

Biophilic design is een concept dat binnen ontwikkeling van leefgebieden wordt gebruikt om de verbinding van mensen met de natuurlijke omgeving te vergroten door gebruik te maken van directe natuur, indirecte natuur en ruimte- en plaatsomstandigheden. Innovatief tuinontwerpbureau Buijtels Buitengewone Tuinen probeert graag nieuwe concepten uit. In dit artikel vertellen zij meer over biophilic design.

Klimaatadaptieve tuin

Buijtels Buitengewone Tuinen vertelt over wat een klimaatadaptieve tuin inhoudt en de voordelen van het hebben van deze tuin.

Betoverende binnentuin in de stad

De unieke eyecatcher van deze woning is gerealiseerd door Buijtels Buitengewone tuinen: een complementerende tuin inclusief binnentuin! 

Bijzondere tuin

Voor buitengewone tuinen met een hoofdletter ‘b’ en ‘t’, kun je eigenlijk maar op één plek terecht: bij Buijtels Buitengewone Tuinen. De twintig medewerkers presenteren zich als de Peaky Blinders uit Brabant.

Buijtels Buitengewone Tuinen


“Wij ontzorgen, begeleiden en adviseren de klant bij het realiseren van hun droomtuin!”

___

Contactgegevens:

  • Buijtels Buitengewone Tuinen
  • Troprijt 21
  • 5531 NA Bladel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | okt | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Sparq Tuinen


Sparq Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!