Bronkhorst Buitenleven

U binnen enkele minuten bevinden in een andere wereld, dat zou toch fijn zijn – gewoon in uw achtertuin. Die plek vindt u in een buitenverblijf van Bronkhorst. Helemaal op maat. De vrijheid om u te focussen op hetgeen wat u belangrijk vindt. Dat is ons doel. En die gaat verder dan enkel een buitenverblijf. Die ervaring geven wij u van persoonlijk advies en een uniek ontwerp, tot de complete uitvoering.

Informatie over Bronkhorst Buitenleven


BronkhorstBuitenleven_7
BronkhorstBuitenleven_8
BronkhorstBuitenleven_3
BronkhorstBuitenleven_2
BronkhorstBuitenleven_9
BronkhorstBuitenleven_6
BronkhorstBuitenleven_5
BronkhorstBuitenleven_1
BronkhorstBuitenleven
BronkhorstBuitenleven_4
previous arrow
next arrow

Free to refocus your mind

Vaak gaat ons dagelijkse leven te snel om echt aandacht te hebben voor die onvervulde behoeftes. Daarom is een speciale plek in uw tuin onmisbaar. Dicht bij huis, maar er toch écht even helemaal uit. Koffie in de ochtendzon, een boek lezen, ongestoord werken, sporten, dineren met vrienden of uitstomen in de sauna. Een uitgedachte plek waar u rust vindt. 

Duurzame kwaliteit

Een buitenverblijf van Bronkhorst is tijdloos in de breedste zin van het woord. Niet alleen op esthetisch vlak, maar ook in materiaalgebruik en functie. Hij gaat mee met de verschillende fasen van uw leven – met uw veranderende behoeften. Onze creaties zijn ijzersterk en van duurzame kwaliteit. Volledig op maat voor u.

Uniek buitenverblijf

Wij staan voor een hoge kwaliteit en persoonlijkheid. In product en dienstverlening. Bij het bedenken en realiseren van uw buitenverblijf staat u daarom centraal. Op zoek naar luxe en sereniteit? Een plek die de ruimte biedt voor al uw ideeën? Van poolhouse tot veranda en van tuinkantoor tot gastenverblijf. Wij laten uw wensen perfect samenvloeien in uw eigen, unieke buitenverblijf.

Krachtig design

U creëert hem samen met een adviseur en ontwerper van Bronkhorst naar eigen smaak en visie. Wij zijn er vervolgens ook voor de uitvoering: ontzorging van de eerste slag in de grond tot de afwerking van de kleinste details. Neem vrijblijvend contact op om een adviesgesprek te plannen met uw persoonlijk adviseur van Bronkhorst.