Natuurgevelsteen, kantoorvilla, Brokken natuursteen, unieke uitstraling

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Brokken natuursteen voor ruige look kantoorvilla | Natuurgevelsteen

Het oog wil ook wat. Een mooi spreekwoord, één dat op ons platform natuurlijk veel nageleefd wordt. We etaleren de mooiste huizen met de meest uiteenlopende interieurs, maar allemaal van een hoog artistiek niveau. Wat veel huizen nou echt mooi maakt, zijn de authentieke elementen. We hebben het dan over specifieke keuzes die gemaakt worden in het ontwerp voor het huis, binnen of buiten, die bepalen welke sfeer neergezet gaat worden. Met name de wat woeste, opvallende en gewaagde keuzes kunnen wij vaak enorm waarderen. Hier tref je een prachtige kantoorvilla die aan de buitenkant bekleed is met brokken natuursteen voor een ruige look.

Unieke uitstraling

Op een prachtige locatie in de provincie Utrecht is een moderne en natuurlijke kantoorvilla gevestigd. Al in een vroeg stadium is door architect Richard Schlingmann een compositie gemaakt van de materialen in het inspiratiecentrum van Natuurgevelsteen. De keus is gevallen op een donkere baksteen in combinatie met hout en natuursteen. Deze keuze geeft het project een unieke uitstraling. Het is een bold choice, maar zeker één die goed heeft uitgepakt. De sortering Bukarest Rock is hier toegepast als massief metselwerk. Dankzij brokken in ruige vormen ontstaat een prachtig contrast met de overige materialen in de verder moderne villa. Het project is verwerkt door een echte vakman en specialist in het zetten van natuursteen: PMM Bouw.

Meer over Natuurgevelsteen

Al eeuwenlang stapelen wij stenen om in te wonen, te recreëren, te werken en te leven. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle verschijningen. Tevens hebben ze het voor elkaar gekregen om de natuurstenen te verwerken door middel van de Nederlandse halfsteense metseltechniek. De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ook op de bouwplaats zijn de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Gertjan van Ginkel

____


____

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?