Broil King

Broil King | Regal 590 Black

Een echte grillmaster kiest voor Broil King

Ben je een ervaren griller of juist een beginnende bbqer? De nieuwe Broil King Regel 590 Black is voor beiden ideaal! Niks zo plezant als onder de zwoele zomeravondzon in goed gezelschap wat vlees op het rooster te gooien. Gemakkelijk, lekker en gezellig: door een barbecue te organiseren, maak je iedereen blij. Je wilt je eten echter wel grillen op het allerbeste materiaal en daarom kiest een echte grillmaster voor Broil King. 

De Regal-serie wordt niet alleen gekenmerkt door een hedendaags design, door het Canadese vakmanschap zorgt deze barbecue voor uitstekende bakresultaten. De Broil King Regal 590 Black heeft bovendien een groot kookoppervlak en een zijbrander waardoor je, naast het vlees, tegelijkertijd ook lekkere bijgerechtjes klaar kan toveren.

Daarnaast beschikt deze barbecue over een mooi geëmailleerde warmhoudrooster en een opbergkast voor je gasfles. Of wat dacht je van een diepe wok waarin je de lekkerste bereidingen kan maken? Deze wok is op maat gemaakt voor je Broil King Regal 590 Black en zit kort bij de warmtebron. Ideaal om op hoge temperatuur vlees, groentjes … aan te fruiten.

Meer informatie? www.broilkingbbq.com