Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Bouwen en renoveren op hoog niveau | HC Demyttenaere

Hans Demyttenaere en Bouw-ID zijn een perfecte combinatie

Altijd al op zoek geweest naar een aannemer en bouwbedrijf die je kunt vertrouwen op het gebied van deskundigheid, perfecte voorbereidingen, klantgerichtheid en geen kostenoverschrijdingen? Architect Hans Demyttenaere en Bouw-ID zijn een perfecte combinatie voor gerealiseerde nieuwbouwprojecten en renovaties.

Na heel wat jaren samenwerking tussen Architect Hans Demyttenaere en Guy Speltdooren, directeur-eigenaar van Bouw-ID, kunnen ze lezen en schrijven met elkaar. Bouw-ID is meer dan alleen een aannemer. Met oog voor perfectie, vanuit een doordachte visie op bouwen en volgens een sluitende werkmethode die op alle vlakken succes garandeert.

“We hebben alleen hier in Knokke-Heist acht projecten in het hogere residentiële vastgoed met elkaar gedaan. Hans Demyttenaere is een perfectionist die het hoogst haalbare nastreeft. Een groot voordeel bij nieuwbouw of renovatie is dat hij perfect weet hoe de hazen hier in Knokke-Heist lopen”, legt Guy Speltdooren uit. Hans Demyttenaere voegt toe: “Ik streef de hoogste graad van perfectie na. Het Bouw-ID heeft mij hierin steeds gevolgd.”

Bouwen aan vertrouwen
Wanneer je gaat bouwen, is vertrouwen erg belangrijk. Vertrouwen is daarom de visie bij bouw en renovatie van Guy Speltdooren. Om een optimaal resultaat te bereiken, is het belangrijk om een bouwheer, een aannemer en een architect als één onlosmakelijk geheel te zien. “Natuurlijk willen we net als iedereen onze boterham verdienen, maar tevreden klanten zijn toch écht onze grootste drijfveer. Daar doen we het voor! Als we alleen voor het geld werkten, hadden we inmiddels beslist een ander beroep gekozen”, klinkt het unisono.


Demyttenaere en Bouw-ID zijn een perfecte combinatie voor gerealiseerde nieuwbouwprojecten en renovaties


Vertrouwen
“Het is soms heel belangrijk om het werk te kunnen begrijpen, om het te kunnen appreciëren”, glimlachen Hans Demyttenaere en Guy Speltdooren. “Onze klanten zijn in de regel mensen die bewust op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige, om niet te zeggen de allerbeste kwaliteit. En ze willen gemoedsrust, geen gedoe, sores of kostenoverschrijdingen. Daar zorgen wij voor. Het woordje vertrouwen is leading in ons doen en handelen. Tevreden klanten zijn ook onze beste ambassadeurs. Daar weegt geen reclame tegenop.”


“Tevreden klanten zijn ook onze beste ambassadeurs. Daar weegt geen reclame tegenop”


Niet zomaar een architect
De jongste nieuwbouwprojecten – villa’s voor eigen gebruik en voor beleggers alsook een spectaculair gerenoveerde villa in Knokke – “alleen een buitenmuur is blijven staan en een rieten kap kende de villa voorheen ook niet” – onderstrepen kennis, kunde en vakmanschap van architect en aannemer. Hans Demyttenaere is niet zomaar een architect. Met zijn jongste visitekaartjes laat hij perfecte houdingen en subtiele details met een spectaculaire uitstraling zien.

Fraaie, onderscheidende stijl
Hans Demyttenaere, geboren en getogen in Knokke, runt sinds 1987 een architectenkantoor in Knokke-Heist. Hij heeft naam gemaakt met nieuwbouw en verbouwprojecten in exclusief residentieel vastgoed. Maar óók met urbanisaties en inrichtingen van onderscheidende architecturale kwaliteit. Van het stadhuis van Knokke tot hotels, horecazaken en winkelpanden. Hans Demyttenaere is een creatief persoon en een architect met een fraaie, onderscheidende stijl.

Perfectie is geen extra
Bouw-ID, met de hoofdvestiging in Sint-Martens-Latem, realiseert ieder gewenst droomhuis van A t/m Z. Elk bouwproject en elke bouwheer is anders. Alleen technische deskundigheid in villabouw is niet voldoende. Daarom hebben ze een multidisciplinair team samengesteld waarvan de leden elkaar optimaal aanvullen en versterken.

Tekst: Jill Thijssen
Fotografie: Bouw-ID & Jaro van Meerten

 

 

___

Contactgegevens:

 • Architectenbureau H-C Demyttenaere
  Het Walletje 104
  8300 Knokke – Heist
 • Contact:
  Tel.: +32 (0)50 62 37 79
  E-mail: hcd@myth.be
 • Voor meer informatie: www.myth.be
 • |
 • Bouw-ID nv
  Kortrijksesteenweg 89
  9830 St-Martens-Latem
 • Contact:
  Tel.: +32 (0)9 335 31 07
  E-mail: info@bouw-id.eu
 • Voor meer informatie: www.boud-id.eu