outlet, borek, the art of living

  • BOREK
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Borek outlet voor betaalbaar design | BOREK

Hou je van exclusieve designmeubelen en smeekt je terras of balkon om nieuw meubilair? Maak dan een persoonlijke afspraak bij Borek outlet, een apart filiaal van Borek waar ze hun verjaarde collecties verkopen zodat ruimte gemaakt kan worden voor nieuwe ontwerpen. Ze enorm grote keuze in mooie tuinmeubelen, parasols en accessoires en de prijs is zacht. De collecties karakteriseren zich als strak, modern en soms met een speelse touch. De materialen die zijn gebruikt voor het meubilair zijn uiteenlopend: van fiber tot rope en van vinyl tot RVS. Het pand beslaat maar liefst 2.500 vierkante meter aan winkelplezier en is toegankelijk middels het eenvoudig maken van een afspraak.

outlet, borek, the art of living

Mooiste merken

Natuurlijk verkoopt Borek niet alleen het eigen merk. Je vindt hier ook collecties van Max&Luuk en Yoi; tevens merken die design vooropstellen als het gaat om tuinmeubilair, dat overigens nauw gevolgd wordt door comfort en duurzaamheid. Het meubilair in deze outlet beperkt zich niet tot eettafelstoelen en loungesets. Ze hebben hier ook love seats, ligbedden en bartafels met krukken. Als je je terras compleet wil aankleden, kan je hier ook je hart ophalen bij de parasols, kussens, barbecues en accessoires. En winkelen op afspraak is impliciet toch wel een luxe… 

Meer over BOREK

Het familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2019 is Borek niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture. Ambachtelijk en comfortabel, kwaliteit en duurzaamheid zijn hun speerpunten. De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: BOREK

____

____

Meer projecten van Borek bekijken?