Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
previous arrow
next arrow
Slider

BOREK | Design tuinmeubels

Onder leiding van Wil Bogaers is BOREK in Oisterwijk de specialist op het gebied van design tuinmeubels. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Samen met zijn zus Inge en zijn zoon Frank is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een nationaal en internationaal succes.

Zakelijk & particuliere tuinprojecten

Dit familiebedrijf heeft al veel ervaring in het creëren van het ultieme buitenleven. Zo zijn er al diverse projecten gerealiseerd voor particulier en zakelijke opdrachtgevers. Alle merken worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, exclusiviteit en innovatie.

Max & Luuk

De collectie richt zich voornamelijk op het hoge segment, maar met de komst van de collectie Max & Luuk in 2013 worden ook doelgroepen met een kleiner budget aangesproken. De collectie is wat goedkoper, maar straalt nog steeds dezelfde kwaliteit en klasse uit die je verwacht van het bedrijf.

___

Alle projecten met design tuinmeubels van BOREK bekijken?

  • |
  • |
  • |
  • |

Villa in verandering

De bijzondere villa heeft een grote tuin vol met prachtige begroeiing. De tuinmeubels die hier zijn geplaatst zijn afkomstig van BOREK en stralen klasse en elegantie uit. Heerlijk genieten tijdens warme zomerdag of juist lekker wegkruipen in voor de buitenhaard in de winter.

Boomerang

Designer Frans van Rens heeft de BOOMERANG collectie ontworpen. De collectie heeft zijn naam te danken aan de typische boemerang vorm in het onderstel van de tafel en ook in het onderstel van de stoel komt deze vorm terug. Een strakke en moderne collectie voor zowel de zomer- als wintermaanden.

Max & Luuk

De collectie MAX & LUUK is ontworpen voor het ultieme buitenleven. De meubels beschikken over strakke lijnen en krachtige materialen. Dit geeft de collectie een stoere uitstraling.

Landelijke nieuwbouw

In de provincie Utrecht staat deze landelijke nieuwbouw villa. De woning is van alle luxe voorzien en beschikt ook over een unieke tuin. De tuin heeft namelijk een buitenkeuken dus in de zomer kan er heerlijk buiten gegeten worden!

Riante villa

Een strakke tuin met lange zichtlijnen vraagt om moderne tuinmeubels. De tuinmeubels van deze tuin zijn modern, strak en gaan helemaal op in de tuin.

Valldemosa

De nieuwe collectie Valldemosa bestaat uit luxe zitmeubilair. De stoelen zijn voorzien van een hoge rug en een comfortabel loungekussen dat je als het ware omarmt.

Tuinmeubilair

Borek leverde het bijzondere terrasmeubilair dat dit terras naar een hoger niveau brengt.

Meubilair voor buiten

Borek leverde het volledige meubilair voor buiten bij deze terrassen. Beide terrassen zijn gelegen aan het strand. Heerlijk vertoeven dus. De meubels geven de terrassen een luxe en uitnodigde uitstraling.

Buitenmeubilair

Om het restaurant te verlengen naar buiten, is er een buitenterras aangelegd. Het terras is aangekleed met mooi buitenmeubilair van Borek.

Luxe meubels voor buiten

Borek leverde de luxe meubels die het terras met 180 graden uitzicht helemaal af maken. Zo kan je heel comfortabel genieten van het prachtige uitzicht.

 

 

borek, tuinmeubels, buitenmeubels, the art of living, exclusieve tuinmeubels

Frank Bogaers


“Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en ultieme vrijheid. Het weerspiegelt zich allemaal in de bijzondere collecties parasols en buitenmeubelen van BOREK.”

 

borek, design tuinmeubels, exclusieve buitenmeubels, luxe tuinmeubels, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 27 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

't Landhuys, houten bijgebouw, bijgebouw, poolhouse

’t Landhuys


’t Landhuys maakt prachtige, buitengewone houten constructies die een werkelijke toevoeging zijn…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!