BOREK parasols | Outdoor Furniture

Het familiebedrijf buitenmeubilair en parasols heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2024 is Borek niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture. Borek heeft passie voor mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen en brengt de tuin tot leven door harmonisch effect te creëren met ontwerpen, die de emoties van het ‘thuis zijn en thuiskomen’ in een vloeiende belevenis van binnen naar buiten brengen. Of omgekeerd, want door de tijdloze uitstraling van alle ontwerpen en de mooie materialen kunnen de producten ook binnenshuis worden gebruikt.

Projecten van BOREK parasols | Outdoor Furniture

Informatie over BOREK parasols | Outdoor Furniture


2024YOIaluminiumteakMidoriloungesalix-min
2024MLagedteakropeMyloloungebeige-Ianpoof-Axelsidetable-min
2024YOIaluminiumteakNoastable-Rochadiningchairropesalix-Cavaloparasol-min
2024YOIaluminiumteakMurotable-Baradiningchairsalix-min
2023BorekaluminiumdektonLexxhighdiningtable-Robhighdiningchairbronze-min
Borek-Bassano-min
Borek2023ArdenzaropeDeauvillehoekopstelling-TeakBassanosidetables-min
2024MLagedteakLilatableM4226-Jagodiningchair2-min
2024YOIaluminiumBangoloungesalixflaxbeige-min
2024MLteakChestertableM4230-DaleyfibrechairBrick2-min
2024MLaluminiumdektonJuliatablelinenMarmorioM4200-M4202-Kanediningchairlinen-Vinceparasol-min
previous arrow
next arrow

Pioniers in innovatie 
Borek is al jarenlang een pionier op het gebied van (innovatief) tuinmeubeldesign. Denk hierbij aan de baanbrekende concepten zoals het introduceren van het ‘ropes’ touwenconcept en het low-dining concept. Borek blijft voortdurend innoveren om aan de top van de markt te blijven.  

Exclusieve samenwerkingen en service
Door langdurige samenwerkingen met gerenommeerde partners zoals Moët Hennessy biedt Borek niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide servicecontracten, waaronder transport, inspectie, en opslag. Dit allemaal zorgt voor duurzaamheid en ontzorging voor hun klanten. 

Internationaal gerenommeerde ontwerpen
Borek werkt samen met een team van zowel nationale als internationale ontwerpers in Studio Borek. Hier worden comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen gecreëerd, waarbij teamwork en het gezamenlijke eindresultaat centraal staan. Borek laat zich inspireren door talloze invloeden vanuit de design- en modewereld. Borek verbindt binnen met buiten in stijl. 

Streven naar exclusiviteit en duurzaamheid
Door selectieve marktbenadering en het koesteren van langdurige partnerschappen met dealers, streeft Borek naar exclusiviteit en duurzaamheid. Hierbij zorgen ze voor aandacht, service, en kwaliteit voor hun doelgroep en partners.