Bang & Olufsen Harmonies Familiy

B&O zet meest stijlvolle en iconische speakers in de kijker ter gelegenheid van de eindejaarsperiode

“Hoe vind ik het perfecte geschenk?” De vraag die ieder van ons zich stelt nu we de eindejaarsperiode naderen. Schenken is vrijgevig zijn, op zoek gaan naar net dátgene wat de ander gelukkig maakt: een verrassend, kwalitatief en karaktervol cadeau.

Ter gelegenheid van de eindejaarsperiode zet Bang & Olufsen zijn stijlvolle en iconische speakers in de kijker.
Wie op zoek is naar dat ene bijzondere en unieke cadeau kan zich laten inspireren door de stijlvolle en iconische speakers van Bang & Olufsen. Ze staan niet alleen garant voor een unieke geluidsbeleving maar zijn ook perfect te integreren in je interieur dankzij hun tijdloos design en warme kwalitatieve materialen.

Infantry Green
De BeoSound 1&2 en de BeoSound 35 zijn nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een rijke ‘infantry green’ kleur uit de exclusieve ‘Harmonies Collectie’ waarmee Bang & Olufsen inspeelt op de hedendaagse interieurtrend geïnspireerd op de natuur. Voor wie de neutrale tonen verkiest zijn de BS 1, BS 2 en BS 35 nog steeds beschikbaar in hun oorspronkelijke en strakke aluminium uitvoering. Maak ook kennis met de BeoLab 50, het kleine broertje van de BeoLab 90 en tevens de meest recente nieuwe speaker van Bang & Olufsen. Het unieke, stijlvolle design met  zilver gepolijste, aluminium oppervlakken in combinatie met warm eikenhout maakt ook van deze speaker een waar designobject.

Bang & Olufsen Harmonies

 BeoSound 2 and BeoPlay A9 Harmonies Collection

BEOLAB 50
Maak ook kennis met de BeoLab 50, het kleine broertje van de BeoLab 90 en tevens de meest recente nieuwe speaker van Bang & Olufsen. Het unieke, stijlvolle design met  zilver gepolijste, aluminium oppervlakken in combinatie met warm eikenhout maakt ook van deze speaker een waar designobject.

___

Meer zien van Bang & Olufsen? Bang & Olufsen