Jasno binnenkijken bij woonboerderij, blinds en shutters

Binnenkijken bij woonboerderij met JASNO shutters en blinds

Aan de rand van het Noord-Brabantse natuurgebied de Maashorst bevindt zich een unieke woonboerderij. De bewoners hebben deze geheel naar eigen wens ontworpen, waardoor de woning zowel van de binnen- als buitenkant helemaal klopt met dat waar ze jarenlang van droomden. Opvallend is de grote, schuine raampartij voorzien van JASNO shutters. Wil je graag shutters of zoek je de geschikte raamdecoratie voor jouw huis? The Art of Living Online laat je binnenkijken bij deze woonboerderij. Haal je inspiratie uit de shutters en blinds van JASNO.

Speciale raamvormen
Het vinden van geschikte raamdecoratie voor de schuine raampartij in de gecombineerde slaap-badkamer op de bovenverdieping was een uitdaging voor de bewoners, totdat hun oog viel op de maatwerk shutters van JASNO. Shutters zijn voor speciale raamvormen de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Bovendien blijf je met shutters de unieke vorm van het raam zien. Ze zorgen er voor dat dat raam dé eyecatcher is.

 

 

Houten jaloezieën van JASNO
Voor de bewoners is de keuken het hart van het huis. Hier begint en eindigt hun dag. Om de lichtinval en privacy te reguleren, hebben ze in deze ruimte gekozen voor blinds van JASNO. Uniek aan deze houten jaloezieën is dat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend, hebben ze een strakke uitstraling en bieden ze nog meer privacy.

Het is ook mogelijk om, in plaats van ladderkoord, te kiezen voor ladderband in verschillende kleuren en dessins. Zo personaliseer je altijd je eigen jaloezieën.

 

Jasno binnenkijken bij woonboerderij, blinds en shutters

Jasno binnenkijken bij woonboerderij, blinds en shutters

 

JASNO blinds
In het kantoor op de benedenverdieping vinden we de JASNO blinds ook weer terug. Om een rustige uitstraling te bewaren en eenheid te creëren in de woning, hebben de bewoners gekozen voor blinds en shutters in dezelfde kleur. Heb je al een idee welke raamdecoratie er bij jouw woning past? Kijk voor meer inspiratie op de JASNO bedrijfspagina of op de website van JASNO.

 

Jasno binnenkijken bij woonboerderij, blinds en shutters

Jasno binnenkijken bij woonboerderij, blinds en shutters

Jasno Shutters

 


Jasno, blinds & shutters

JASNO


Stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur.
__
Meer informatie over JASNO?