DesignbyAnke
DesignbyAnke
DesignbyAnke
DesignbyAnke
DesignbyAnke
DesignbyAnke
previous arrow
next arrow
  • DESIGNBYANKE
  • Panamalaan 1D
  • 1019 AS Amsterdam

DESIGNBYANKE

Fantastisch en modern penthouse met een warm-modern concept

Anke van beek van DESIGNBYANKE transformeerde een ietwat saai appartement aan de kust tot een warm, stijlvol en modern penthouse. De bewoners wilden een warme sfeer creëren met donkere kleuraccenten, daarnaast mocht het strandgevoel in deze woning zeker niet ontbreken. Anke selecteerde donkere materialen en kleuren voor de intieme ruimtes en de strandsfeer realiseerde ze in de leefruimtes door het gebruik van lichtere en warmere accenten.

Dit modern penthouse zorgt ervoor dat je bij binnenkomst wordt overspoeld met een gevoel van thuiskomen. Dit komt onder andere door de donkere wanden en de prachtige spiegels aan het plafond. Het woongedeelte staat in contrast met de inkom, er wordt hier een lichtere sfeer nagebootst door middel van lichtere materialen tegenover de entree. Hierdoor voel je daadwerkelijk de overgang van donker naar licht.

Verbinding

De grijze glazen deuren zorgen niet alleen voor verbinding met andere ruimtes, ze zorgen er ook voor dat het penthouse een moderne look over zicht draagt. Het glas in deze strakke deuren wordt ‘rookglas’ genoemd, dit zorgt voor een ietwat mysterieuze maar warme sfeer.

Keuken, Studio Lijnen en Partners, maatwerk, kookeiland, wit corian, eikenhout, Miele, modern appartement, DesignbyAnke, Modern penthouse


DesignbyAnke

Anke van Beek


“Ik heb jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs.”

Bekijk hier alle projecten van DESIGNBYANKE!