Lancering van: THE ART OF LIVING ONLINE!

∙ De nieuwe website is compleet vernieuwd met unieke content en een nieuw design ∙

Bij deze lanceren wij het nieuwe online platform: The Art of Living Online. Het ontstaan van het online platform is voortgekomen door ons magazine ‘The Art of Living’. De nieuwe website is compleet veranderd van stijl en in 2en gedeeld, Nederland & België. Wij hebben de lancering van het online platform doorgevoerd om onze online bezoekers een unieke nieuwe content ervaring te geven. Wij hebben het voorrecht om prachtige woningen te genereren met eigen foto’s in samenwerking met architecten, designers, specialisten en natuurlijk de bewoners. Als onze website bezoekers online op zoek zijn naar een goede architect, interieur designer of juist specifiek gericht zoeken naar een bedrijf bestaand uit vakmensen, kunnen ze op de vernieuwde website gericht zoeken en snel uitkomen op hun zoekdoel. U kunt ook altijd gericht vragen stellen via onze online redactie, zodat wij je sneller kunnen helpen.

MAGAZINE THE ART OF LIVING
Wij zijn trots op het feit dat we al 17 jaar actief bezig met ons exclusiefste magazine op het gebied van wonen & lifestyle in Nederland en België. Wisten jullie ook dat wij al meer dan 100 edities in totaal zijn uitgekomen? Wat wij merken, is dat de lezers online heel gericht te werk gaan en met onze unieke content willen wij hier een steentje aan bijdragen. Onze lezers van het magazine houden van variatie en het brede scala aan onderwerpen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je met The Art of Living zowel offline als online geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

Bent u geïnteresseerd voor de speciale actieprijs voor een nieuw jaarabonnement? Klik hier!

 

Hardcover boek
Begin juli is er ons hardcover boek uitgekomen.  We hadden er al een tijdje over gebrainstormd en nu we het boek hebben uitgegeven zijn we erg blij met het definitieve resultaat. Het boek is een exclusieve uitgave met topwoningen in Nederland en in België.
In het hardcover boek worden de disciplines architectuur, interieur design & tuinen uitgelicht. Het doel van dit boek wordt als pr-materiaal ingezet en voor lezers dient deze uitgave voor het opdoen van exclusieve informatie en inspiratie.

Benieuwd? Bestel nu het hardcover boek! Klik hier!

__

Om je een beeld te geven zie je hieronder een aantal projecten waar ik in 2017 geweest ben:

Editie 1/2017__Bob Manders Keukens__Photo Dre Wouters

Editie 1/2017__Interieur / keuken design Nanne Schuiveling__Photo Nanne Schuiveling

Editie 1/2017__Novalis.O__b&b italia studio_Photo Dre Wouters

Editie 3/2017__Van Manen architecten__Photo Niek Totte


 

The Art of Living & evenementen

Dit jaar hebben we deelgenomen aan 2 evenementen. Van 17 t/m 19 maart hadden we een gezamenlijke stand met het bedrijf Sfeerbeton (betonvloeren) op de beurs Eigen Huis  in de Jaarbeurs Utrecht. In oktober (6 t/m 8) staan we weer op dezelfde beurs in samenwerking met Sunshield Nederland en hopen we je natuurlijk te ontvangen in onze stand. Daarnaast hebben we in mei deelgenomen aan de Consumenten Inspiratiedag op het ETC Design Center Europe . Hier staan 90 exposanten op de beurs die u inspireren op het gebied van interieur en exterieur. Op 17 september is de komende Consumenten Inspiratiedag.

 ETC Design Center Europe mei/2017__Hoofdgebouw & The Art of Living uitgever Toon Thijssen, vormgever Tanja de Bruin & sales Joop Peels

Eigen huis beurs mei/2017__The art of living magazine samen met Sfeerbeton

Bent u geïnteresseerd om ons te bezoeken op de beurs Eigen Huis in Utrecht of op de Consumenten Inspiratiedag in Culemborg ?
Neem dan contact op met onze webredactie. Klik hier!

__

Mijn volgende blog wordt eind september gepubliceerd, stay tuned!