Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
Blockx,-Peeters-&-van-Leeuwen
previous arrow
next arrow

Blockx, Peeters & Van Looveren

Blockx, Peeters & Van Looveren werd in 1993 opgericht door ingenieur-architect Jef Blockx. In 2006 kwamen Heidi Peeters en Ruth Van Looveren er als zaakvoerder bij en werd de naam Blockx, Peeters & Van Looveren gevormd. Blockx, Peeters & Van Looveren en Atelier Blockx vormen een architectenkantoor en stabiliteitskantoor ineen. Dit betekent dat er veel kennis en kunde in huis is op het gebied van zowel vormgeving als constructief en technisch vlak. U kunt er terecht voor een totaalservice.

De medewerkers zien architectuur als meer dan een woning ontwerpen. Er wordt ontworpen van binnenuit, zodat het zicht naar buiten, de functies van ruimtes en het perceel optimaal tot hun recht komen. De architectuur moet van binnen naar buiten overlopen. De ontwerpen zijn daarbij tijdloos, warm en puur. De beleving van de ruimtes, de structuur en de wensen van de opdrachtgevers staan voorop. Blockx, Peeters & Van Looveren beschikt over energie-deskundigen, waardoor al tijdens het ontwerpen gestreefd wordt naar de beste keuzes op het gebied van energie en duurzaamheid.

____

Atelier Blocks

Blockx, Peeters & Van Looveren


“Er wordt ontworpen van binnenuit, zodat het zicht naar buiten, de functies van ruimtes en het perceel optimaal tot hun recht komen.

 ___

Contactgegevens:

  • Atelier Blockx
  • Burgemeester J. Van Aperenstraat 7/10
  • 2320 Hoogstraten

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | sep | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Michel-Muylaert

Michel Muylaert


Michel Muylaert koppelt vijfentwintig jaar ervaring als architect aan zijn enthousiasme voor het vak…

BEO Architecten

BEO Architecten


BEO Architecten ontwikkelt architectuur waarin omgeving, ruimte, licht, materiaalgebruik en bouwkundige detaillering de focus vormen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!