Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, keuken

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Binnenkijken in woning vol JASNO shutters & blinds

Deze woning is nog net niet geen showroom, maar het is duidelijk dat de bewoners heel erg fan zijn van de JASNO shutters

In het Duitse plaatsje Dreieich, gelegen in de buurt van Frankfurt, is de interieurwinkel My Sweet Home gevestigd. Een van de merken die daar verkocht wordt is het bekende raamdecoratiemerk JASNO. De eigenaren van My Sweet Home wonen tevens in Dreieich en het is duidelijk dat ze erg fan zijn van de shutters & blinds van JASNO. De woning is een showroom op zich, waar de raamdecoratie van JASNO een grote rol speelt. In dit artikel kun je lekker mee naar binnen kijken en je laten inspireren. Wellicht zijn de JASNO shutters & blinds ook wel iets voor je nieuwe huis of gerenoveerde woning?

Shutters van JASNO
In twee van de drie slaapkamers is gekozen voor shutters: het populaire product van JASNO. Ook bij de kleinere ramen zijn de shutters te vinden zoals in de badkamer en toiletruimte. Goed voor privacy en toch genoeg lichtcirculatie. Omdat shutters altijd op maat worden gemaakt zijn ze een uitstekende oplossing voor grote, kleine, hoekige en ronde ramen. Ideaal geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer om dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel te creëren.

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, slaapkamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, slaapkamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, slaapkamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, badkamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, toilet

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, kinderkamer

 

Blinds van JASNO
In de derde slaapkamer en op de overloop hangen JASNO blinds. Deze blinds zijn sfeervolle jaloezieën die een unieke sfeer in iedere ruimte van het huis creëren. Ook in de keuken en eetkamer is gekozen voor blinds. Doordat de houten blinds van JASNO afgewerkt zijn met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak, zijn ze prima geschikt voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. Wat vind jij van deze blinds? Weet je al wat geschikt kan zijn voor jouw woning? Wil je nog meer projecten bekijken om meer inspiratie op te doen, surf dan even verder naar de JASNO bedrijfspagina op ons woonplatform.

 

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, keuken

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, keuken

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, babykamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, badkamer

Jasno, Shutters, Blinds, Raamdecoratie, hal

 

____
Fotografie: Tom Bendix

Meer projecten van Jasno bekijken?