vouwwand, Solarlux, glazen wand, exclusief, luxe, duinvilla

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Bijzondere glazen vouwwand | Solarlux

Deze moderne duinvilla gelegen aan de Zeeuwse kust werd gerealiseerd door BNLA Architecten. Met een rieten kap, opvallend strak gestucte wanden en een glazen vouwwand die binnen met buiten verbindt, is dit een villa waar modern en klassiek heel goed samengaan.

Bijzondere wand

Over de gehele lengte van de woning is een muur met horizontale natuurstenen strips geplaatst. De muur begint in de achtertuin en loopt door de gehele woning tot de voortuin. Hierdoor lijkt de woning nog langer en wordt op een natuurlijke manier buiten met binnen verbonden. In de vloer zijn lampen gemonteerd die de ruige wand van onderaf beschijnen en zo glinsteringen en schaduwen vormen.

Open effect

Vanuit de keuken van de woning heb je vrij zicht naar de tuin. Dankzij de glazen vouwwand van Solarlux is het bijna niet te zien waar de grens tussen binnen en buiten is. Dit geeft een enorm ruimtelijk effect en past perfect bij een villa als deze. Daarnaast is de glazen vouwwand in dezelfde kleur ontworpen als de kozijnen van het huis. Alles klopt.

vouwwand, Solarlux, glazen wand, exclusief, luxe, duinvilla

Optimale kwaliteit

Solarlux is al jaren gespecialiseerd in het produceren van vouwwanden, terrasoverkappingen en serres. De kwaliteit van het bedrijf kan gegarandeerd worden doordat alles in eigen fabriek geproduceerd wordt. Om de kwaliteit extra te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kan de klant persoonlijk advies verwachten van de deskundige professional. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Studio de Nooyer

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?