Werkblad op maat, Cosentino, Donkere keuken, Maatwerk, Natuursteen

  • Cosentino Belgium
  • Koeweidestraat 44
  • 1785 Merchtem

Bijzonder werkblad op maat | Cosentino

Deze moderne villa, gelegen aan de Nederlandse kust, is een waar droomhuis. Architectenbureau Van Manen is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze prachtige woning met karakteristieke stijl. De bewoners waren meteen helemaal weg van de woning én locatie. Omdat de woning net een maatje te klein was voor het gezin besloten ze om een deel aan te bouwen. Het eindresultaat is een prachtige moderne villa met een unieke leefomgeving. Cosentino realiseerde een exclusief werkblad op maat voor de grote woonkeuken.

Droomhuis in de duinen

De uitbreiding van de duinvilla vond plaats aan de achterzijde. Hierdoor kon het originele aanzicht van de woning intact blijven en tegelijkertijd gezorgd worden voor twee nieuwe woonlagen. De oorspronkelijke woning werd herverdeeld waardoor er veel ruimte gecreëerd kon worden. Daarnaast werd de verbinding tussen oud en nieuw gelegd door middel van een glazen gang. Aan het einde van deze gang bevindt zicht de grote woonkeuken.

Unieke woonkeuken

De grote woonkeuken is te vinden in het nieuwe deel van de woning. De moderne, grote keuken is het hart van de woning. Het werkblad op maat is afkomstig van Cosentino en vormt een groot kookeiland. De betonnen vloer zorgt voor een industriële en stoere look en past perfect bij het werkblad op maat. Het blad is van het merk Dekton dat bekend staat om het hoogwaardige materiaal.

Werkblad op maat, Cosentino, Donkere keuken, Maatwerk, Natuursteen

Werkblad op maat

Cosentino is dé specialist als het gaat om het maken en ontwerpen van producten uit natuursteen. Het bedrijf werkt met geavanceerde mixen van grondstoffen en maakt hieruit unieke meubels. Het werkblad op maat in deze keuken is afkomstig van het merk Dekton. Het materiaal is perfect geschikt voor een groot keukenblad, zoals in deze woning,

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

 

____

Werkblad op maat, Cosentino, Donkere keuken, Maatwerk, Natuursteen

____

 

Klik hier voor meer projecten van Cosentino!