Bijzonder behang, wandbekleding, wandtextiel, behang, dutch walltextile company

  • Dutch Walltextile Company
  • Jarmuiden 7
  • 1046 AC Amsterdam

Bijzonder restaurant met bijzonder behang | Dutch Walltextile Company 

Dit stijlvolle restaurant is gevestigd in een karakteristiek pand in Enschede, vlak bij het centrum. Een bezoek aan dit restaurant is een zekerheid op een unieke totaalbeleving. Het personeel, de locatie, het interieur met huiskamer sfeer en bijzonder behang en uiteraard het eten vormen samen voor een exclusieve ervaring. De internationale en eigentijdse gerechten wisselen regelmatig en is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Genieten is gegarandeerd dus!

Gevoel van thuiskomen

Het interieur van het restaurant geeft een gevoel van thuiskomen. Het is er sfeervol, warm en knus. Ook zijn er een aantal hele unieke accenten terug te vinden in het interieur. Zo werkt de moderne stijl prachtig samen met de authenticiteit van het pand en worden de wanden heuse eyecatchers dankzij het bijzonder behang.

Bijzonder behang, wandbekleding, wandtextiel, behang, dutch walltextile company

Unieke materialen

Een van de wanden is bedekt met een oogstrelend behang van fluweel in een interessante diepgroene kleur. Het fluwelen materiaal geeft een speels effect aan de wand en aan de ruimte omdat fluweel qua uiterlijk ontzettend kan verschillen aan de hand van de lichtval. Een andere wand in het restaurant is bedekt met een wel heel bijzonder behang. Dit behang bestaat uit twee verschillende soorten materialen die van elkaar worden onderscheden door het kleurverschil en de textuur van de materialen.

Bijzonder behang, wandbekleding, wandtextiel, behang, dutch walltextile company

De wereld over

Met unieke ontwerpen, materialen en texturen vliegt de Dutch Walltextile Company de wereld over. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van alle producten in het assortiment is er wereldwijd vraag naar het product. En juist die hoogwaardige kwaliteit is wat de Dutch Walltextile company uniek maakt. Met hun bijzondere behang willen zij laten zien dat hun product ieder interieur naar een hoger niveau tilt. Alle producten van de Dutch Walltextile Company worden geproduceerd in Nederland, in samenwerking met gespecialiseerde wevers over de hele wereld.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Dutch Walltextile Company

_____

_____

Meer projecten bekijken van Dutch Walltextile Company?