Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis komt er weer aan

∙ Check wat er voor jou te ontdekken valt! ∙

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je grootse plannen om je eigen droomhuis te realiseren? Zet dan een groot kruis in je agenda door 9, 10 en 11 maart. In dat weekend staan er tijdens Beurs Eigen Huis namelijk meer dan 200 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. De woonkenners kunnen je voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, praktische informatie over bouwvergunningen, het vormgeven van je tuin, het verbeteren van de lichtkwaliteit van je woning en ga zo maar door. Genoeg te horen en zien dus voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, of bij oneindige woonmogelijkheden wil wegdromen.

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel
Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Er zijn vele experts op de beurs die je op weg kunnen helpen: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs, etc.

Beurs Eigen Huis

Voor de woningzoekers
Het kan zijn dat je jouw ideale woning nog niet hebt gevonden of gebouwd. En juist dan is het misschien wel het beste moment om een bezoek te brengen aan de beurs. Zo kun je jouw droomwensen goed op stoom laten komen. Daarnaast weet je waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis. Wil je het lichter, ruimtelijker? En hoe regel je dat dan contractueel met al die partners waar je mee te maken krijgt bij de bouw of koop van een huis? Met al die relevante vragen kun je terecht op Beurs Eigen Huis.

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Voor energiezuinige koppels & echtparen
Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er haast niet omheen: de duurzame ontwikkelingen in de bouw. Wil je alles zo ‘groen’ mogelijk aan te pakken, maar zie je door al de groene bomen het bos niet meer? Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de allernieuwste praktische ontwikkelingen zoals zonnepanelen, energiezuinige klimaatsystemen, warmtepompen en de nieuwste isolatieproducten.

Beurs Eigen Huis

Voor mensen die zin hebben in een nieuwe tuin of interieur
Op veel beurzen vind je óf interieurideeën, óf bouwadvies, óf tuintrends, maar op Beurs Eigen Huis vind je dit allemaal! Je wandelt hier van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere. Spreek met stylisten over een lichtplan voor je woonkamer en een mooie samenstelling van kleuren. Doe bij het tuingedeelte ideeën op voor een veranda en ontmoet de beste hoveniers en tuinarchitecten. Er is bovendien ook een Keuken & Badkamer Plein.

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

___

INFO & TICKETS

Beurs Eigen Huis, 9 t/m 11 maart, Jaarbeurs Utrecht. Open van 10.00 tot 17.00 uur.

Beurs Eigenhuis