wifi voor buiten, OnbeperktWiFi.nl, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Betrouwbare WiFi voor buiten | OnbeperktWiFi.nl

Het zoveelste architecturale plaatje op ons platform: de klassieke villa met prachtige basiselementen. Denk aan een rieten dak, het gebruik van eikenhout bij de entree en donkere, contrasterende aankleding zoals een grafietgrijze schutting. Je ziet hier een luxe villa in Gelderland met bijpassende, landelijke charme. Wat je niet ziet? Het volledig dekkende WiFi-netwerk, dat tevens de volledige tuin dekt. Deze WiFi voor buiten is volledig dekkend en self-roaming. Deze luxe service wordt geleverd door OnbeperktWiFi.nl

Gemakken van WiFi

Of we het nou graag toegeven of niet: we zijn compleet afhankelijk geworden van de technologie. Natuurlijk was er een heel leven voor de technologie, maar toen wisten we niet beter. Met alle mogelijkheden die er nu zijn wordt – zeg eerlijk – het leven een stuk gemakkelijker. Je wil even een vriendin opzoeken in het ziekenhuis? Even de locatie opzoeken in Google Maps en de route wordt voor je uitgestippeld. Je weet meteen hoe laat je zult aankomen, want er wordt zelfs rekening gehouden met files en vertraging. Andere situatie: geen zin om te koken? Even gauw wat laten thuisbezorgen is slechts een paar klikken verwijderd. Maar dan moet je wel overal bereik hebben.

wifi voor buiten, OnbeperktWiFi.nl, wifi netwerk, internetverbinding 

Betrouwbaar netwerk

OnbeperktWiFi.nl heeft in zowel de woning als de complete tuin een betrouwbaar WiFi-netwerk gerealiseerd. Het zijn twee netwerken, maar ze zijn wel naadloos verbonden met elkaar. Loopt de bewoner van binnen naar buiten of andersom? Dan schakelt de WiFi voor buiten automatisch over, zonder dat hij hier iets van merkt of voor hoeft te doen. Deze luxe is onmisbaar als je veel werkt met internet. Denk aan alle apparaten die op de WiFi zijn aangesloten of een kantoor aan huis. In deze situaties is een betrouwbaar netwerk onmisbaar. De netwerken van OnbeperktWifi.nl geven je hierin alle vrijheid, zodat de WiFi echt het laatste is waar jij je druk om hoeft te maken. De service van dit bedrijf is ongekend: 24/7 monitoring en een complete servicedienst. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?