WiFi-netwerk aanleggen, Onbeperkt WiFi, The Art of Living 

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Betrouwbaar WiFi-netwerk aanleggen | Onbeperkt WiFi 

Stel, je bent jouw droomhuis aan het bouwen. Dan merk je al snel dat er van alles op je af komt: welke vorm moet de keuken worden? Tegels of hout op de vloer? Welke raambekleding? Wat vaak niet in dit rijtje staat een betrouwbaar WiFi-netwerk aanleggen. Best vreemd wel, want als iets lelijk is in een nieuw huis dan is het wel in het zicht hangende apparatuur. Als je dat wil voorkomen, moet je even contact opnemen met Onbeperkt WiFi.nl. Dit mooie bedrijf is 24/7 bezig om veel huizen uit het high-end segment te voorzien van snelle en betrouwbare WiFi. Deze prachtige, witte villa is één van hun meest recente projecten. Tijdens de bouw van deze markante villa is al nagedacht over het aanleggen van onzichtbare WiFi. 

Onzichtbare WiFi

Deze woning is van buiten en van binnen perfect uitgedacht. Het huis is prachtig symmetrisch en straalt finesse uit. De subliem aangeklede tuin voegt daar nog een scheut schoonheid aan toe. In de tweede verdieping zit zelfs een glazen vloer die voor een prachtig effect zorgt! Wat je nogmaals niet ziet is dat OnbeperktWiFi hier druk is geweest met een betrouwbaar WiFi-netwerk aanleggen. Zij bouwden voor deze klant een self-roaming  WiFi-netwerk dat op elke verdieping optimale dekking biedt, zodat men overal in huis beschikt over een snel en stabiel  WiFi-netwerk dat overigens volledig onzichtbaar isgemonteerd.  Op deze manier genieten de bewoners van hun perfect ontworpen droomvilla én van perfecte WiFi.  

Meer over Onbeperkt Wifi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?