Betoverende sauna-ervaringen in Amaré Spa: een duik in luxe ontspanning

Alpha Industries

In het Belgische Beervelde verwelkomt Amaré Wellness gasten voor een betoverende retraite vol privé-sauna-sessies en de mogelijkheid tot overnachting voor een weekend van complete rust. De spa, recent geopend nabij Lokeren, biedt een scala aan faciliteiten, met als hoogtepunten de Chaleur-sauna, het Chaleur-stoombad en de verfrissende ijsgrot.

Chaleur-sauna: een meesterwerk van Ayoushout

Een visueel spektakel begroet bezoekers in de Chaleur-sauna, waar het op maat gemaakte model met een 3D-achterwand schittert. Volledig vervaardigd uit ayoushout straalt de sauna warmte en esthetiek uit. De unieke 3D-bewerking van de achterwand en tussenwanden creëert een betoverend effect, benadrukt door subtiele ledstrips achter de banken en in het plafond. De sfeer wordt verder versterkt door een sterrenhemel, een aroma-doseringssysteem en luidsprekers die zorgen voor de ideale soundtrack. De glazen voorwand uit veiligheidsglas waarborgt veiligheid zonder concessies te doen aan elegantie.

Chaleur-stoombad: licht en kleurrijke sereniteit

Het Chaleur-stoombad trekt de aandacht met zijn lichte kleuren die harmoniëren met de bleke tegels van de ruimte. Tegels met een schuine lijn als subtiele textuur wisselen af met mozaïeksteentjes op wanden en banken, waardoor een visueel aantrekkelijke compositie ontstaat. Het gebogen plafond, voorzien van ledspots, en de verlichte niche voegen extra sfeer toe aan deze oase van sereniteit. De glazen toegangsdeur geeft een elegante toets aan de entree van het stoombad.

Sauna, Amaré Wellness, Alpha Industries, The Art of Living

Verkoeling in de ijsgrot: een magisch effect

De ervaring bereikt zijn hoogtepunt in de ijsgrot, waar design in cementsteen de koude kamer omhult. Lichtpuntjes fonkelen tussen de spleten, wat een magische ambiance creëert. Voor extra verkoeling staat de ijsmachine paraat om 3 kilogram ijs per uur te produceren. Een ware ‘brrr’-sensatie die de zintuigen prikkelt.

Luxe sauna-belevingen in Amaré Spa

Amaré Spa in Beervelde biedt een onvergetelijke reis naar ontspanning met op maat gemaakte Chaleur-sauna’s, sfeervolle stoombaden en een verfrissende ijsgrot. De magie van deze luxe sauna-ervaringen creëert een betoverende omgeving waar gasten worden omhuld door rust en verkwikking. Een bezoek aan Amaré Spa is een duik in weelderige wellness, waar de kunst van ontspanning tot leven komt.

Editor: Media Team RRO

Datum: 26-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries