Beton tegels, Betonal, the art of living

  • Betonal
  • Koning Leopoldlaan 7, 2870 Breendonk
  •  

Robuuste beton tegels | Betonal

Deze betoverende buitenruimte is gerealiseerd door tuinarchitect Erik van Gelder. De spectaculaire tuin is te omschrijven als verfijnd en verrassend met luxueuze oases die zorgen voor een maximale beleving. De robuuste beton tegels in de eethoek zijn afkomstig van Betonal. 

Beton tegels, Betonal, the art of living

Luxueus genieten

De luxe buitenruimte is een prachtige aanvulling op de moderne nieuwbouwvilla. Erik van Gelder was verantwoordelijk voor het totaalontwerp van de tuin en zorgde voor een feilloze uitvoering. De tuin is opgebouwd uit grijze zuilen, houten panelen en witte wanden. Daarnaast is het exclusieve overloopzwembad, betegeld met mozaïek, een echte eyecatcher.

Bijzonder poolhouse

De tuin beschikt over meerdere verrassende elementen. Zo werd er een prachtig poolhouse gecreëerd, dat een mooie aanvulling is op de rest van de tuin. Het poolhouse, inclusief buitenkeuken, is de perfecte plek om even lekker tot rust te komen. De eethoek staat op een eilandje van beton tegels van Betonal. De afwisseling tussen lichtgekleurde beton tegels en donker grind benadrukt de strakke lijnen van het ontwerp op een speelse manier.

Beton tegels op maat

Betonal is dé specialist op het gebied van verfijnde en duurzame betonproducten. Het bedrijf biedt een groot assortiment aan mogelijkheden voor opdrachtgevers in het hogere segment. Doordat het bedrijf de ruwe bouwmaterialen zelf zuivert, blijven de karakteristieke eigenschappen van het product intact. Duurzame materialen worden omgetoverd tot hoogwaardige betonproducten.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Erik van Gelder

____

Betonal, beton, betontegels, advies op maat

____

Meer projecten bekijken van Betonal?