Alpha Wellness Sensations

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Beste saunacentrum 2018 | Dil-Zen

Alpha Wellness Sensations

Deze schitterende commerciële wellness-sauna & spa met fantastische faciliteiten is nu elk moment privé te huren. In deze luxe privé-sauna word je ondergedompeld in een oase van rust en pure verwennerij. Welverdiend is deze spa dit jaar als beste saunacentrum 2018 bekroond. Een mooie prestatie weer van wellness specialist Alpha Industries. Benieuwd naar meer? The Art of Living Online laat je alle foto’s zien!

Strak Interieur
De Dil-Zen spa heeft een strak en trendy interieur, waar hygiëne en privacy op en top prioriteit is. Mocht je lekker met z’t tweetjes willen gaan of met een groepje? Dit kan allemaal want de privé sauna is zo gebouwd dat je in de loungeruimte letterlijk lekker stoom af kunt blazen. Ook is er een geweldige buitenruimte waar je volledig kunt relaxen in de grote jacuzzi of op de loungebanken met mooi weer. Alpha Wellness Sensations is verantwoordelijk voor de gehele plaatsing van o.a. de Infrarood Lounge Cabine, de hammam, de Canadese rode cedar sauna en de twee ligstoelen in lichtgroene kleur. Alle spa onderdelen zijn op maat gerealiseerd door de wellness specialist.

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

 

Afkoelen door ijsfontein
Een eyecatcher in de spa is de ijsmachine die voor een ijsfontein zorgt. Deze ijsmachine zorgt voor een heel bijzonder afkoeleffect op het lichaam. De ijsmachine is ook door Alpha Wellness Sensations geleverd.

 

Alpha Wellness Sensations

 

Infrarood Lounge cabine
De ergonomisch gevormde bank is gespecialiseerd met gepatenteerde ergonomische Quarts fullspectrum stralers. De infraroodcabine bestaat uit hout red cedar, een indirecte RGB verlichting en een glazenwand.

Hammam op maat
De wanden en het plafond van de hammam zijn ergonomisch gevormd in EPS en afgewerkt met Ezarri Moazaïk. De hammam bestaat verder uit indirecte RGB verlichting, een glazenwand, aroma pomp, afkoelslang en er is verse lucht toevoer door fogmaker.

 

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Sauna op maat
De binnenafwerking van de sauna is gerealiseerd in Canadese rode cedar. Er staan extra brede banken in de sauna en een oven met extra veel stenen voor opgieten. Verder bestaat de sauna uit een indirecte RGB verlichting, een glazen wand en een zoutverdamper.

 

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations

____

Mocht je ook geïnteresseerd zijn om een eigen wellness/spa in huis te realiseren? Contact Alpha Wellness Sensations voor jouw specifieke aanvraag!

Bekijk hier andere projecten van Alpha Wellness Sensations!