Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
previous arrow
next arrow
Slider

Beltrami

Bent u op zoek naar een product met meerwaarde? Kies dan voor de schoonheid en elegantie van echte natuursteen. Beltrami is een groothandel in natuursteen en importeert dit unieke product van over de hele wereld. Het bedrijf heeft een showroom gevestigd in Harelbeke en daar bent u welkom om inspiratie te doen voor uw woning of tuin.

Familiebedrijf Beltrami is specialist in natuursteen. Het bedrijf is reeds dertig jaar lang trendsetter en komt altijd met iets nieuws op de markt. De zaakvoerder zelf gaat daarom overal ter wereld op zoek naar de perfecte steen. Dat maakt de natuursteen van Beltrami zo uniek: ze kennen de oorsprong en kwaliteiten van elke steen tot in het kleinste detail.

Beltrami heeft een grote keuze aan natuursteenplaten, van klassiek tot de meer exclusieve materialen. Deze zijn opgedeeld in drie categorieën: het budgetvriendelijke BMC, het hoogkwalitatieve BQS en BNatural, een collectie die zowel klassieke granieten als de meer bijzondere materialen bevat gaande van de Bianco Carrara, over de Calacatta tot de Bianco Statuario.

___

Alle projecten van Beltrami bekijken?

Woning en B&B in één

Bij deze woning komt de invloed van water en natuur duidelijk terug. Alle ruimtes hebben zicht op de prachtige natuur. Beltrami is verantwoordelijk voor de natuurstenen gevelbekleding.

Moderne woning

Deze moderne woning werd gebaseerd op de Libanese achtergrond van de bewoners. Het marmer in de woning werd verzorgd door Beltrami.

Klassieke woning

Deze klassieke woning ziet er op het eerste gezicht niet nieuw uit. De landelijke woning heeft een strakke afwerking en de binnenbevloering is afkomstig van Beltrami.

Residentieel wonen

Bij de totaalrenovatie van deze woning is rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Beltrami leverde de natuursteen.

Renovatie oud familiehuis

Deze prachtige woning in compleet gerenoveerd. De woning heeft een open en lichte uitstraling. De natuurstenen vloer werd geleverd door Beltrami.

Hedendaagse villa

Deze hedendaagse villa straalt een echt vakantiegevoel uit. De prachtige natuurstenen vloer is afkomstig van Beltrami en maakt het interieur helemaal af.

 

Beltrami


“Met natuursteen is alles mogelijk”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Beltrami
  • Venetiëlaan 22
  • B-8530 Harelbeke

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | apr | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Victor


Victor is de perfecte partner op het gebied van renovaties…

Wifimedia


Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!