Beltrami

Bij Beltrami beleef je de nieuwste trends in tegels natuursteen en samengestelde materialen vanop de eerste rij. Als creatieve innovator biedt Beltrami een rijk aanbod tegels voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding over terrassen, opritten en bestratingsmaterialen tot bijhorende gevel- en buitenafwerking zoals trappen, zwembadboorden, enzovoort.

Informatie over Beltrami


Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
previous arrow
next arrow

Beltrami zet sterk in op creatieve innovatie en kwaliteit. Dit uit zich in intrigerende kleuren en eigen, gedurfde afwerkingen, unieke formaten, nieuwe toepassingen en bijzondere materialen. Exclusieve pareltjes die je interieur en exterieur dat tikkeltje extra cachet geven.

Je kiest uit de beschikbare formaten en materialen of je tilt je vloer binnen en buiten naar een hoger niveau met maattegels. Dan bepaal je zelf het materiaal, het formaat en de afwerking in onze Stone Gallery.

Beltrami is een Brachot Family Member. Brachot ontgint, produceert en distribueert bekledings- en landschapsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen als keramiek, composiet en terrazzo. Met 20 eigen groeves, 8 productie-eenheden en 16 distributiecentra wereldwijd leidt dat tot een ongelofelijke keuze uit 2.200 materialen in blokken, platen en tegels en 44 mogelijke afwerkingen, zowel voor binnen- als buitenshuis.

Showroom met aangelegd tuinpark

In de ruime showroom (1.650 m²) met aangelegd tuinpark in Harelbeke dompelen we je onder in de fascinerende wereld van natuursteen en samengestelde materialen (composiet, terrazzo en keramiek). Op zoek naar een duurzame vloer voor de keuken, inspiratie voor de woonkamer, terras, oprit, wand- of gevelbekleding? Maak een unieke wandeling langs onze materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen. Onze adviseurs geven je met passie en kennis uitleg over al deze materialen. De inspiratie ligt hier voor het rapen. De showroom en tuinpark zijn op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via www.beltrami.be.