Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
Beltrami
previous arrow
next arrow

Beltrami

Bij Beltrami beleef je de nieuwste trends in tegels natuursteen en samengestelde materialen vanop de eerste rij. Als creatieve innovator biedt Beltrami een rijk aanbod tegels voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding over terrassen, opritten en bestratingsmaterialen tot bijhorende gevel- en buitenafwerking zoals trappen, zwembadboorden, enzovoort.

Beltrami zet sterk in op creatieve innovatie en kwaliteit. Dit uit zich in intrigerende kleuren en eigen, gedurfde afwerkingen, unieke formaten, nieuwe toepassingen en bijzondere materialen. Exclusieve pareltjes die je interieur en exterieur dat tikkeltje extra cachet geven.

Je kiest uit de beschikbare formaten en materialen of je tilt je vloer binnen en buiten naar een hoger niveau met maattegels. Dan bepaal je zelf het materiaal, het formaat en de afwerking in onze Stone Gallery.

Beltrami is een Brachot Family Member. Brachot ontgint, produceert en distribueert bekledings- en landschapsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen als keramiek, composiet en terrazzo. Met 20 eigen groeves, 8 productie-eenheden en 16 distributiecentra wereldwijd leidt dat tot een ongelofelijke keuze uit 2.200 materialen in blokken, platen en tegels en 44 mogelijke afwerkingen, zowel voor binnen- als buitenshuis.

Showroom met aangelegd tuinpark

In de ruime showroom (1.650 m²) met aangelegd tuinpark in Harelbeke dompelen we je onder in de fascinerende wereld van natuursteen en samengestelde materialen (composiet, terrazzo en keramiek). Op zoek naar een duurzame vloer voor de keuken, inspiratie voor de woonkamer, terras, oprit, wand- of gevelbekleding? Maak een unieke wandeling langs onze materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen. Onze adviseurs geven je met passie en kennis uitleg over al deze materialen. De inspiratie ligt hier voor het rapen. De showroom en tuinpark zijn op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via www.beltrami.be.

___

Alle projecten van Beltrami bekijken?
  • |
  • |

Woning en B&B in één

Bij deze woning komt de invloed van water en natuur duidelijk terug. Alle ruimtes hebben zicht op de prachtige natuur. Beltrami is verantwoordelijk voor de natuurstenen gevelbekleding.

Moderne woning

Deze moderne woning werd gebaseerd op de Libanese achtergrond van de bewoners. Het marmer in de woning werd verzorgd door Beltrami.

Klassieke woning

Deze klassieke woning ziet er op het eerste gezicht niet nieuw uit. De landelijke woning heeft een strakke afwerking en de binnenbevloering is afkomstig van Beltrami.

Residentieel wonen

Bij de totaalrenovatie van deze woning is rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Beltrami leverde de natuursteen.

Renovatie oud familiehuis

Deze prachtige woning in compleet gerenoveerd. De woning heeft een open en lichte uitstraling. De natuurstenen vloer werd geleverd door Beltrami.

Hedendaagse villa

Deze hedendaagse villa straalt een echt vakantiegevoel uit. De prachtige natuurstenen vloer is afkomstig van Beltrami en maakt het interieur helemaal af.

Mogelijkheden met natuursteen

Beltrami staat bekend om haar prachtige tegels van natuursteen en samengestelde materialen. Het bedrijf biedt een rijk aanbod tegels voor toepassingen binnen- en buitenshuis.

 

Beltrami

Beltrami


“Met natuursteen is alles mogelijk”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Beltrami
  • Venetiëlaan 22
  • B-8530 Harelbeke

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!