Design haard, M-design, m design, open haard

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem
    België

Behaaglijke designhaard | M-Design

Op een kruispunt en ingebed tussen 2 straten bevindt zich dit westgericht perceel van ruim 4.000 m2. Rekening houdend met de toestand van het terrein, met name een aantal bomen die gerooid moesten worden én een niveauverschil van ongeveer 2 meter over de hele breedte, ontwierp architect Niko Wauters er een bijzonder ruime en lichtrijke woning in een wel heel strakke en minimalistische vormentaal. De woning bevat logische looplijnen en zichtassen, waardoor je een kloppend plaatje krijgt. Een aanvulling op dit lijnenspel is de behaaglijke designhaard van M-Design die een bescheiden en toch mooie plek inneemt in de living.

Luxe uitstraling

In de living is door een glaswand de imposante whiskycollectie van de eigenaar zichtbaar. Door middel van een witte pivoterende wand kan deze helemaal aan het zicht onttrokken worden. Een wit kastenvolume de designhaard van M-Design en een schuifdeur die het tv-scherm verbergt. Onder de haard tref je een marmeren sokkel van Fior di Bosco marmer. Het marmer is een opvallende verschijning bij de zwarte haard met zwarte achterwand. Door het zwart vallen de vlammen extra op en het natuursteen geeft het geheel een luxe uitstraling. De plek van de designhaard is ook uitstekend: hij neemt een centrale plek in waardoor de focus er goed op wordt gelegd. Zo wordt de haard ook eer aangedaan. Het uitzicht links van je op de bank is ook magistraal! Deze elementen maken van deze living een heerlijke loungeplek.

Design haard, M-design, m design, open haard

Meer over M-Design

Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Dan zit je bij M-Design goed. Hun haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer. M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. De kachels en haarden van M-Design zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Annick Vernimmen

____

____

Meer projecten bekijken van MDesign?