Behaaglijk wonen

Behaaglijk Wonen is opgericht door Jan Vink, een gepassioneerde interieuradviseur met een visie op comfortabel wonen. Het bedrijf is gestart met een focus op badkamers en is gegroeid naar een specialist in hoogwaardige gietvloeren, met een unieke expertise in Italiaanse lavasteen gietvloeren. Het streven is om klanten een behaaglijke leefomgeving te bieden met vloeroplossingen die zowel duurzaam als esthetisch zijn.

Informatie over Behaaglijk wonen


Web_Project Verreweg 190-60
Web_Project Verreweg 190-66
07
04
12
Web_Project Oude Rijksweg 2c -13
Web_Project Oude Rijksweg 2c -6
Web_Project Oude Rijksweg 2c -51
Web_ProjectOudeRijksweg2c-4
Web_Project Oude Rijksweg 2c -36
previous arrow
next arrow

Diensten en Specialisaties: 

Italiaanse Lavasteen Gietvloeren: 
Behaaglijk Wonen onderscheidt zich als de eerste en enige echte leverancier van lavasteen gietvloeren in Nederland. Deze vloeren bieden een modern karakter, naadloze afwerking en strakke uitstraling. De krachtige lavasteen maakt de vloeren 100% krasvast, waterdicht en UV-bestendig. Dit resulteert in vloeren die duurzaam zijn en langdurig hun exclusieve uitstraling behouden. 

Castlefloor Gietvloeren: 
De Castlefloor gietvloer behoudt de kwaliteiten van de lavasteen gietvloer, maar voegt daar een levendig effect aan toe door de specifieke manier van aanbrengen. Dit resulteert in een vloer met zowel duurzame eigenschappen als een unieke visuele aantrekkingskracht. 

Minimal Gietvloeren: 
Voor een minimalistische uitstraling biedt Behaaglijk Wonen de Minimal gietvloer. Naast de waterdichtheid en UV-bestendigheid, onderscheidt deze vloer zich door hoge kleurechtheid. Het resultaat is een strakke, moderne vloer die perfect past bij minimalistische interieurs. 

Darkstone Gietvloeren: 
De Darkstone gietvloer combineert de kwaliteiten van lavasteen met extra steen voor een unieke uitstraling. Deze vloer is ontworpen om niet alleen duurzaam te zijn maar ook een extra element van steenachtige allure toe te voegen aan de ruimte.