Beeld en geluid: de specialiteiten van iEar 

iEar

Beeld en geluid worden tegenwoordig steeds belangrijker voor het interieur. Men wil de beste beeld en geluid installaties die compleet opgaan in het interieur. Om tot de juiste keuze te komen en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn omtrent beeld en geluid kun je bij iEar onder andere advies aan huis aanvragen. Dit betekent dat zij aan huis komen om te kijken of de gewenste producten ook passen bij de ruimte en of ze daar ook te realiseren zijn. De specialiteiten van iEar zijn divers en liggen bij de volgende disciplines.

beeld en geluid, boxen, muziek, The Art Of Living

High-end audio 

Allereerst kun je bij IEar natuurlijk terecht voor high-end audio. High-end staat in dit geval voor kwaliteitsproducten in audio, die uitstekende prestaties bieden en binnen verschillende prijsklassen leverbaar zijn. Met elk budget kun je dus bij hen terecht voor hoogwaardige producten. 

beeld en geluid, boxen, muziek, The Art Of Living

Home cinema 

Ook op het gebied van beeld heeft iEar uitstekende producten. Op het gebied van home cinema hebben zij alle apparatuur in huis, wederom in alle prijsklassen. Ben je filmliefhebber dan ben je hier vast op het juiste adres. Want naast het leveren van apparatuur, transformeren zij ook iedere gewenste ruimte om tot een daadwerkelijke home cinema. Denk aan inrichting, stoelen, verlichting en akoestische aanpassingen.  

beeld en geluid, boxen, muziek, The Art Of Living

Streaming audio 

Naast fysieke gegevensdragers zoals Lp’s, casettes en Cd’s, wordt er tegenwoordig steeds meer muziek gestreamd. Waardoor iEar zich hier steeds meer in is gaan specialiseren. Bij streaming audio meer kijken, waardoor het thuisnetwerk en de services van steeds groter belang zijn. Advies vragen op dit gebied en de benodigde streaming apparatuur is dan ook helemaal niet vreemd. 

beeld en geluid, boxen, muziek, The Art Of Living

Domotica 

Naast beeld en geluid is iEar ook gespecialiseerd in domotica. Dit gaat over het volledig of gedeeltelijk automatiseren van een woning. Elektrische apparaten worden aan elkaar verbonden, waardoor een smart home ontstaat.  

beeld en geluid, boxen, muziek, The Art Of Living

Over iEar 

Op het gebied van beeld en geluid kan iEar dus veel voor je betekenen, maar ook domotica mag niet vergeten worden als specialiteit. Door de jaren heen hebben zij op alle vlakken ervaring opgedaan op het gebied van techniek, producten en mogelijkheden waardoor zij jou een passend advies kunnen geven. Kwaliteit en gebruiksgemak hebben zij hoog in het vaandel staan, waardoor je jarenlang kan genieten van de aanschaf.  

 

Editor: Media team

Datum: 09-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: iEar