Basalte: waan jezelf in een wereld van wooncomfort

Basalte

Bij Basalte gaan design en technologie hand in hand samen. Het doel van hun intelligente domotica-systeem is niet alleen om wooncomfort te bieden, maar ook om perfect te integreren in de levensstijl van de bewoners. De producten zijn daarom ontworpen om het dagelijks leven eenvoudiger te maken en zijn daarom teruggebracht naar de essentie. Dankzij hun elegante look passen de producten van Basalte naadloos in het hedendaagse interieur.

Wooncomfort in een luxueus jasje

Met Basalte in huis werkt alles op de manier waarop je het wenst. Van verlichting, muziek en entertainment, voor klimaat en veiligheid: personaliseer je woning tot in de kleinste details. Met maar één lichte aanraking van de Basalte Home app of schakelaar wordt de juiste sfeer in huis gecreëerd, speelt je favoriete muziek af, licht wordt ingesteld en de gewenste temperatuur wordt ingesteld. Kortom: met het domotica-systeem creëert Basalte een gevoel van luxe in iedere woning.

Design en technologie gaan hand in hand

Terwijl de eerste zonnestralen het huis betreden, word je wakker met de motivatie om je dag goed te beginnen. Wanneer je weer thuiskomt, komt de woning bij de geringste aanraking weer tot leven. De domotica-specialist combineert design met technologie om een plek te creëren waar mensen zich thuis voelen. Het systeem zorgt voor comfort door de hele woning, maar gaat ook naadloos op in het interieur en de persoonlijke levensstijl.

Personaliseer jouw domotica-systeem

Laat je inspireren door de verschillende producten van Basalte. Zo zorgt de Adelante deurtelefoon voor een gevoel van veiligheid dankzij de camera en toegangsopties. De Lisa, Ellie en Lena touch displays bieden eenvoudige bediening van verlichting, zonwering, muziek, temperatuur en meer van elke kamer in huis. Daarentegen beschikken de Sentido en Fibonacci schakelaars over een elegant design en een aanraakgevoelig oppervlak. Dit maakt moeiteloze bediening en een ongekende gebruikservaring mogelijk. Miro is een designafstandsbediening voor Basalte Home. Hiermee kan eenvoudig de televisie ingeschakeld worden, de kamer gevuld worden met muziek of kan de sfeer worden bepaald door het dimmen van licht. Met de Miro is Basalte Home altijd binnen handbereik.

Eindeloze mogelijkheden

Het intelligente Basalte systeem is in zijn geheel te personaliseren dankzij de vele mogelijkheden. Met intelligente domotica die harmonieert met jouw interieur en levensstijl, waan je jezelf in een wereld van wooncomfort. Ontdek nu hoe het Basalte systeem jouw wooncomfort naar nieuwe hoogten kan tillen.

Editor: Media Team RRO

Datum: 25-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte