Basalte Home, de toekomst van een modern thuis

Basalte

Basalte, een innovatief merk met één duidelijke missie voorop: design van uitstekende kwaliteit samenbrengen met intuïtieve, slimme woontechnologie.Basalte Home is een volledig designsysteem, ontworpen om het dagelijkse leven simpel, intuïtief en elegant te maken, zowel in zijn vorm als in zijn functie. Teruggebracht tot de essentie, voor meer comfort in de moderne woning. Hun multifunctionele designschakelaars, verfijnde speakers en elegante iPad-houders zijn terug te vinden in de meest luxueuze projecten over de hele wereld. Basalte streeft naar perfectie en herschrijft de manier waarop mensen leven door alledaagse handelingen eenvoudiger te maken en je thuis nog meer te laten genieten van puur comfort.

Een minimalistisch design 

De schakelaars, stopcontacten en bedieningsknoppen, van Basalte, hebben een minimalistisch design maar werden ontworpen met een harmonieuze, natuurlijke en hedendaagse look die past bij ieder exclusief interieur. Om dit voor elkaar te krijgen werd samengewerkt met verschillende architecten en interieurdesigners. Ze zorgden ervoor dat de technologie op mooie wijze onderdeel wordt van ieder project. Het is dan ook niet voor niets dat Basalte al verschillende designprijzen in de wacht heeft mogen slepen. 

Optimaal wooncomfort  

Met hun producten wil Basalte het dagelijkse leven van hun klanten eenvoudiger maken, de gebruikers moeten kunnen genieten van puur comfort. Een goed voorbeeld daarvan is deze woning in Knokke, ook hier werd het huisautomatiseringssysteem Basalte Home geïnstalleerd. Basalte domotica systeem geïnstalleerd. Met één druk op de knop kunnen de bewoners hun verlichting, geluid, temperatuur en beveiliging regelen. Bovendien werd het systeem volledig op hun wensen en behoeften afgestemd. 

 

Bronzen bedieningspaneel 

Het interieur van deze woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en neutrale kleuren. Ook werd gespeeld met verschillende texturen en werd rekening gehouden met de omgeving van de woning. Om ervoor dat zorgen dat de bedieningen van de intelligente woning onderdeel werden van de inrichting is gekozen voor bronzen bedieningspanelen. Het bedieningspaneel werkt erg eenvoudig en is multifunctioneel, de gewenste sfeer is dan ook binnen een handomdraai gerealiseerd.  

Wil je meer weten over de producten van Basalte of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt met jouw vragen altijd bij hen terecht via het e-mailadres info@basalte.be of het nummer +32 9 385 78 38.

Editor: Media team

Datum: 10-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte