Barrels als sauna in je achtertuin, barrels, Alpha Industries 

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Barrels als sauna in je achtertuin | Alpha Industries

Alpha Wellness Sensation produceert deze unieke barrels van orgineel Canadees rood cederhout. Een barrel heeft meestal een dakuitbreiding die net als het hele dak bekleed is met EPDM-folie en heidematten of shingles. De barrels zijn verkrijgbaar als een traditionele, bio- en/of infraroodsauna met optionele kleedkamers of voorruimtes. Het charmante ontwerp ziet er geweldig uit op een terras of in de tuin. Dankzij de ronde wanden wordt de warmte beter verdeeld en behouden, wat ecologische en economische voordelen oplevert. Bovendien, omdat het om een outdoor product gaat, vereist het geen grote investeringen in interieurrenovatie!

Innovatief en gebruiksvriendelijk

De Infrarood-barrels zijn uniek in hun soort. De barrel is zeer innovatief en gebruiksvriendelijk dankzij de korte opwarmtijd van de zes Chaleur infraroodstralers en wordt volledig bediend via de ingebouwde IQPC-sturing. Met deze infrarood barrel van Alpha Wellness Sensations bereik je het ultieme in exclusief outdoor leven met minimale installatie-inspanning.

Barrels als sauna in je achtertuin, barrels, Alpha Industries 

Glazen dak

De sauna-barrels zijn verkrijgbaar met een elektrische of houtgestookte kachel. De ‘glazen dak’-optie is gewoon prachtig – het is geweldig om te staren naar een natuurlijke sterrenhemel vanaf uw bank en een waardige toevoeging voor volledige ontspanning. Een kleedkamer kan optioneel worden geïnstalleerd met Chaleur infraroodstralers voor nog meer comfort.

Barrels als sauna in je achtertuin, barrels, Alpha Industries 

Slim ontwerp

De combi-barrel wordt op maat gemaakt met twee gebieden in één geheel. Het is een slim ontwerp met twee verschillende warmtegebieden: sauna en infrarood. Je kan jouw eigen overweldigende ervaring creëren door verschillende opties toe te voegen zoals een panoramadak, kleedkamer of zoutverdamper.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

Zouttherapie, zoutgrotten, Alpha Industries, Wellness, Sauna, Wellness@home

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?