bang&olufsen eclipse tv en Brass Tone Speaker

  • Bang & Olufsen BV
  • Dealers info?
  • Scroll naar beneden

Ontdek de Vaderdag Gift Guide van Bang & Olufsen

Op zondag 17 juni is het weer tijd om de papa’s in de watten te leggen. Voor wie nog op zoek is naar inspiratie voor een origineel geschenk, presenteert Bang & Olufsen graag een vaderdag-gift guide boordevol verrassende ideeën. Droomt jouw vader ook weg bij de woorden OLED technologie, multiroom speakers etc? Bekijk dan de gift guide en foto’s hieronder en laat je meevoeren in de wereld van de high end technologie en uitmuntende designs van Bang & Olufsen. 

De onlangs nieuw geïntroduceerde BeoVision Eclipse en BeoLab 50 in Brass Tone (koper) en Smoke Oak (eikenhout) zijn een echte must-have voor mannen. Deze nieuwe details voegen een extra dimensie aan de woonkamer.

BeoVision Eclipse
De nieuwe BeoVision Eclipse heeft eveneens een afwerking van de combinatie van Brass Tone met Smoked Oak. De OLED TV is een award-winnende TV, ontworpen door Torsten Valeur van David Lewis Designers. De standaard van de nieuwe BeoVision Eclipse is geheel uitgevoerd in brass, waardoor de TV uit alle hoeken er prachtig bij staat en de TV in het centrum van de aandacht staat. Ook de afstandsbediening, de BeoRemote One BT Netflix is uitgevoerd in Brass Tone met Smoked Oak details.

Bang & Olufsen, Eclipse Tv

bang&olufsen eclipse tv en Brass Tone Speaker

BeoLab 50
De speciale editie van de BeoLab 50 in de combinatie van Brass Tone met luxe eikenhout is ontworpen door designer André Poulheim, Noto. De speaker heeft een akoestische lens in Brass Tone, die sierlijk omhoogkomt bij het spelen van muziek en precies kijkt waar de luisteraar zich bevindt om de juiste geluidsafgifte te verspreiden door de ruimte. De lamellen van de speaker zijn uitgevoerd in Smoked Oak.

 

bang&olufsen brasstone speaker

bang&olufsen brasstone speaker

bang&olufsen brasstone speaker

 

Vaderdag cadeau kopen? 
De BeoVision Eclipse Brass Tone en Smoked Oak is verkrijgbaar vanaf € 9.095,00 voor de 55-inch versie en vanaf € 12.795,00 voor de 65-inch versie. De BeoLab 50 Brass Tone en Smoked Oak is verkrijgbaar vanaf € 13.295,00. BeoVision Eclipse en BeoLab 50 eigenaars kunnen een cover kopen in Brass en de speciale Smoked Oak lamellen bij de lokale Bang & Olufsen dealers.

 

Meer projecten bekijken van Bang & Olufsen?

Dealers: