Bang & Olufsen

Bang & Olufsen: iconisch design en geluid sinds 1925. In 1925 ontwierpen Peter Bang en Svend Olufsen vanuit een Deense boerderij de radio opnieuw uit. ‘The Eliminator’ was werelds eerste radio die op elektriciteit werkte zonder dat hij een batterij nodig had. Zo begon de eeuw waarin Bang & Olufsen stuk voor stuk de meest innovatieve en iconische audio- en home-entertainment producten produceerde met de hoogste kwaliteit geluid, vakmanschap en design. In de 21e eeuw leeft die ondernemersgeest van innovatie voort in alles wat Bang & Olufsen doet. Wat ons drijft is een impact te hebben op hoe men de wereld hoort, ziet en voelt.

Projecten van Bang & Olufsen

Informatie over Bang & Olufsen


previous arrow
next arrow
 

Samenwerkingen

Vanaf het begin heeft Bang & Olufsen niet alleen trends in woninginrichting voorspeld, maar ook vormgegeven met tijdloze designs. Wat ooit begon door een samenwerking met Deens ontwerper Poul Henningsens is uitgevloeid tot een traditie waardoor Bang & Olufsen al jaren samenwerkt met grote ontwerpers binnen de interieurwereld welke onder anderen ook producten hebben ontworpen voor FLOS, B&B Italia en Louis Poulsen.

Inspiratie

Bang & Olufsen’s merkslogan uit de jaren 60, ‘Wij denken anders’, blijft ons inspireren. Zo wortelt B&O zich in een aanpak van design welke risico en experimenteren omarmt. Deze geest van innovatie heeft ertoe geleid dat veel van Bang & Olufsen’s producten worden erkend en verzameld door toonaangevende kunst- en designmusea, waaronder de permanente collectie van het MoMA in New York.

Materialen

Voor Bang & Olufsen is het creëren van duurzame producten en blijvende magische ervaringen fundamenteel. Zo wordt door B&O alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt zoals bijvoorbeeld geadoniseerd aluminium uit onze eigen fabrieken, Kvadrat stoffen, lamsleer, titanium en hout. Daarnaast is ook een grote greep van ons assortiment customizable waardoor onze producten naadloos aansluiten bij uw interieur.

Graag nodigen wij u uit de wereld van Bang & Olufsen waarin horen, zien en voelen een hele nieuwe betekenis krijgt. Ervaar het gebruikersgemak van onze producten en til uw home entertainment naar een hoger niveau.

Bekijk hier alle winkels