Bang & Olufsen Speaker, Speaker, Bang & Olufsen, B&O, Draadloos, Bluetooth speaker

  • Bang & Olufsen BV
  • Naritaweg 165
  • 1043 BW Amsterdam

Bang & Olufsen speaker | Beosound Edge

Een magische speaker in een tijdloos design

De Bang & Olufsen speaker is rond, draadloos en intrigerend. Het geluid vult met buitengewoon verfijnde precisie de ruimte. Met gepaste trots presenteert Bang & Olufsen de nieuwe manier van het luisteren naar muziek met de ultramoderne wireless luidspreker voor thuis: de Beosound Edge.

Dé Bang & Olufsen Speaker

Nog nooit eerder kon een luidspreker jouw aanwezigheid voelen. Maar vanaf nu is dat verleden tijd. De Beosound Edge luidspreker daagt je uit en wil dat je hem bewondert en vooral aanraakt en rolt waardoor het volume geregeld wordt. De luidspreker reageert als je binnenkomt en verlicht op subtiele wijze de ronde buitenkant van binnenuit.

Bang & Olufsen Speaker, Speaker, Bang & Olufsen, B&O, Draadloos, Bluetooth speaker

Tijdloos design

Het tijdloze design van de Beosound Edge is ontworpen door Michael Anastassiades. Uitgangspunt was om een ontwerp te maken dat in niets zou lijken op bestaande luidsprekers en waarin alle technologie van moderne audiosystemen geïntegreerd zou worden. Michael: “Ik wilde iets maken wat in ieder huis op zijn plek zou zijn. Er zijn zoveel verschillende manieren waarop mensen hun huis vandaag de dag inrichten, het moest overal kunnen passen. Een luidspreker is, simpel gezegd, een box waar geluid uitkomt. De Beosound Edge moest een luidspreker zijn die precies aan die definitie zou voldoen.” Het ontwerp is daardoor gebaseerd op aantrekkelijk eenvoud. Less is more.

Multifunctionele speaker

De Beosound Edge kan het geluid uit beide kanten van de luidspreker laten klinken, maar het is tevens mogelijk om de twee zijden van de luidspreker op een geheel eigen wijze te programmeren met de Bang & Olufsen app. Dit betekent dat iedere ruimte met de Beosound Edge in een actieve en een meer passieve zone verdeeld kan worden. 

Bang & Olufsen Speaker, Speaker, Bang & Olufsen, B&O, Draadloos, Bluetooth speaker

Nieuwe techniek

We kunnen de revolutionaire automatisch bewegende Active Bass Port vergelijken met de spoiler van een auto. Bij hoge snelheid laat de spoiler meer lucht toe en bij minder hoge snelheden sluit de spoiler vanzelf. De actieve Active Bass Port werkt eigenlijk op dezelfde manier. Bij meer volume, openen de poorten van de bass zich en horen we een verbluffend krachtige bass. Bij minder volume, sluiten de poorten van de bass zich en ervaren we subtielere basspartijen. Alles komt uit deze ene revolutionaire ronde luidspreker waar woofer en tweeter in geïntegreerd zijn. De Beosound Edge kan op de grond geplaatst worden of bevestigd worden aan de muur. De draadloze luidspreker werkt via Wifi, Wireless LAN en Bluetooth 4.2 en is te bedienen via de Beosound Essence Remote en Bang & Olufsen App.

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Bang & Olufsen

___

Meer informatie over Bang & Olufsen?

B&o, Bang & Olufsen

Dealers: