Bang & Olufsen Speakers, Audio, blog

Bang & Olufsen

B & O PLAY LANCEERT ZOMER 2018 COLLECTIE: GEÏNSPIREERD DOOR DE OCEAAN

B & O PLAY kondigt de lente&zomer 2018-collectie aan met een seizoensgebonden assortiment premium koptelefoons en luidsprekers geïnspireerd op de levendige en krachtige kleuren van de oceaan. De SS18 Collection nodigt mensen uit om geïnspireerd te worden door de producten en hun kleuren, om tijd te nemen, om rond te zwerven, te ontdekken en geïnspireerd te worden door de oceaan. In deze prachtige en steeds veranderende omgeving, gevormd door de beweging van de zee, krachtig en verfrissend, maar toch rustig en vredig, vindt het individu de muziek, de tijd en de energie om door de ervaring te worden getransformeerd. Golven maken.

Het nieuwe seizoensgebonden kleurenpalet bevat Aloë, een lichte, natuurlijke groene tint die lijkt op een frisse oceaanrug, Steel Blue, een donkerblauwe tint, net als de oceaan ’s nachts, en Teal, een rijke, donkergroene tint geïnspireerd op een opgaande golf.

De lente / zomer 2018-collectie bestaat uit:
Beoplay H4 | EUR 299
– Draadloze hoofdtelefoon met focus op puur geluid, pure materialen en pure expressie. Gemaakt voor mensen die van iconische eenvoud houden en graag licht reizen en zich vrij bewegen. Ontworpen door Jakob Wagner. SS18-kleuren: Aloë en Steel Blue.

Bang & Olufsen Speakers, Audio, blog

Beoplay P2 | EUR 169 – Echt een persoonlijke en volledig draagbare speaker, met smart connect-functies geactiveerd met een tik of een shake. De speaker past gemakkelijk in een tas of zak en is ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn. Ontworpen door Cecilie Manz. SS18-kleuren: Teal.

Bang & Olufsen Speakers, Audio, blog

Beoplay A1 | EUR 249 – Draagbare Bluetooth-luidspreker in een prachtig ontwerp van Cecilie Manz, met presentaties die de prestaties van de categorie overtroffen en die een enorme voorsprong hebben. Voor diegenen die onderweg veel waarde hechten aan geweldig ontwerp en geluid. SS18-kleuren: Aloë en Steel Blue. De SS18-collectie is vanaf 15 maart 2018 verkrijgbaar via www.beoplay.com/collection, geselecteerde Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde externe retailers over de hele wereld.

Bang & Olufsen Speakers, Audio, blog

Bang & Olufsen Speakers, Audio, blog

 

ABOUT B&O PLAY
B & O PLAY wordt beschouwd als een van de leidende wereldwijde merken voor geluidslevensstijlen. B & O PLAY werd in 2012 opgericht als een zusterbedrijf van de wereldberoemde Bang & Olufsen en is stevig verankerd in 90 jaar designuitmuntendheid, vakmanschap en productinnovatie. We maken niet alleen een koptelefoon, we ontwerpen niet alleen luidsprekers en we zijn niet alleen op het gebied van elektronica. We zijn kippenvel. Haal de jouwe op www.beoplay.com.

 Alle projecten van Bang & Olufsen bekijken? 

___

Contactgegevens:

  • Bang & Olufsen nv
  • Louizalaan 331-333
  • 1050 Brussel

Dealers: