badkamer met marmer, the art of living, Philip SImoen

  • Schilderwerken
    Paul van Meenen
    Damme
  • Keuken, kasten en deuren
    Eurofiba
    Hille | www.eurofiba.be

Badkamer met marmer | Philip Simoen

De omgeving was een grote inspiratie bron voor het ontwerpen van deze villa. De bewoners zochten een ruime woning die hun gezin genoeg privacy geeft. Ondanks dat oude hoeve aan het einde van zijn latijn was, gaven ze interieur architect Philip Simoen de kans om te kijken wat de mogelijkheden waren. Na het bekijken van de eerste tekeningen waren de toekomstige bewoners verkocht. Een villa met grote raampartijen, enorme ruimte met een prachtig interieur en een badkamer met marmer.

Oude hoeve

Deze oude hoeve heeft een hele metamorfose ondergaan. Op een landgoed in Vlaanderen stond deze oude vervallen hoeve omringt door een prachtige omgeving, die dan ook optimaal gebruik is bij het ontwerpen van de nieuwe villa. Het heeft een parkachtige tuin met verschillende waterpartijen die na de renovatie van deze hoeve een enorme toevoeging is.

badkamer met marmer, the art of living, Philip SImoen

badkamer met marmer, the art of living, Philip SImoen

Badkamer met marmer

Naast een woonkamer die uit twee niveau’s bestaat, vind je op de eerste verdieping de slaapkamers van de kinderen en de master bedroom die voorzien is van alle luxe die een intiem plekje nodig heeft. Naast een groot comfortabel bed is er een wellness gedeelte en een badkamer gedeelte. Deze heeft een inloopdouche van Dornbracht en twee wastafels, beide met koperen kranen en een wit marmer afwerking.

badkamer met marmer, the art of living, Philip SImoen

Ultiem ontspannen

Aan de zijkant van het slaapgedeelte is een grote raampartij geplaatst die ervoor zorgt dat je wakker wordt met een adembenemend uitzicht. Een groot pluspunt in deze ruimte is dat voor het raam een badkuip staat. Je kunt je voorstellen hoe enorm je kunt genieten van een warm bad met een uitzicht op de waterpartijen en de natuur. Vooral straks, in de koude winter maanden is dit bad een ultiem ontspan plekje waar je je even terug kan trekken en kan ontsnappen aan alle drukte.

 

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Hendrik Biegs

___

Benieuwd naar het eindresultaat van de hele villa?