autolift, cardok, the art of living

  • CARDOK
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals (België)

Autolift zorgt voor secret car park | CARDOK

CARDOK Carlift is een high end autolift die op een hedendaagse manier toegang verleent tot jouw ondergrondse garage (of man cave) en hiermee een helling vervangt waar in gesloten toestand, bovengronds weinig te bespeuren valt. Autoliefhebbers die hun prestigewagens en/of oldtimers veilig ondergronds willen parkeren kiezen voor CARDOK. Het hoofdkantoor van CARDOK is gelegen nabij Genéve in Zwitserland en installeert over bijna de hele wereld. CARDOK Benelux is verantwoordelijk voor installaties in de Benelux en hebben reeds vele autoliefhebbers gekozen voor een exclusieve CARDOK-oplossing.   

autolift, cardok, the art of living

Ruimte besparen

Aangezien de CARDOK autolift werkt d.m.v. een zware schaarlift, heb je geen helling nodig waardoor je meteen veel ruimte bespaart. De wagens worden veilig en droog geparkeerd in de ondergrondse garage en deze kan je zo groot of klein maken als je zelf wenst. Wens je één wagen te parkeren of jouw ganse oldtimer-collectie erin onder te brengen, het is allemaal mogelijk. De kelder met autolift kan onder jouw villa, tuin, weide of oprit worden geplaatst. Het dak van de CARDOK kan afgewerkt worden naar keuze met gras, dolomiet of kasseien en gaat daardoor volledig op in het landschap. De volledige CARDOK is vervaardigd met de hoogste eisen.   

Veiligheid

Jouw voertuig ondergronds parkeren met behulp van de CARDOK autolift verloopt zeer veilig. Je maakt simpelweg gebruik van de afstandsbediening op basis van het “push and hold”-principe. Design ledverlichting zorgt voor een luxueuze uitstraling wanneer de CARDOK in hoogste positie staat. Het wagenpark staat onzichtbaar en veilig ondergronds. De installatie wordt verzorgd door het CARDOK Benelux team en neemt ongeveer vijf dagen in beslag. Een jaarlijks preventief onderhoud zorgt voor ontelbare jaren probleemloos genieten van jouw CARDOK. Een autolift van hen kan zowel bij een nieuwbouw als bij een bestaand project worden geplaatst. De vrijgekomen garage aan de woning kan je eventueel herinrichten tot bijkomende slaapkamer, fitnessruimte of een thuisbioscoop.   

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: CARDOK

____

____

Meer projecten van CARDOK bekijken?