Autolift van Cardok: veilig en ruimtebesparend  

Cardok

Laat je inspireren door deze luxe woning met maatwerk autolift. Bij het ontwerp van deze woning en de indeling werd er rekening gehouden met de hobby’s van de bewoners, waarbij het principe ‘vorm volgt functie’ werd aangehouden. De woning is werkelijk van alle gemakken voorzien: van een bowlingbaan, tot binnenzwembad en ruime ondergrondse garage. Voor de ondergrondse garage werd een maatwerk autolift van Cardok geïnstalleerd. Een slimme oplossing om ruimte te besparen en een veilige plek te creëren voor het parkeren van meerdere auto’s. 

De twee pijlers van Cardok

Veilig en ruimtebesparend: dat zijn de twee pijlers van Cardok. Twee pijlers die perfect toepasbaar zijn bij deze luxe woning. Er is in dit ontwerp gekozen voor een ondergrondse garage omdat er slechts een bepaald gedeelte van het perceel verhard mocht worden. Heb je vier auto’s, dan staat je perceel al gauw helemaal vol. Een ondergrondse garage ten opzichte van een bovengrondse garage is voordelig kijkend naar de ruimte en het bouwvolume. Bovendien biedt een ondergrondse garage meer veiligheid: de auto’s zijn beschermt tegen diefstal. Er zijn namelijk speciale codes nodig om de lift te bedienen en er is sprake van een alarm.

Volledig maatwerk met extra opties

Een autolift van Cardok stijgt met een snelheid van twaalf centimeter per seconde: dat is erg vlot. De bewoners hebben snel toegang tot de auto’s. Daarnaast is het een super stevige constructie, de autolift weegt zes ton en kan de helft van zijn eigen gewicht dragen. De autolift is een standaardmodel waar verschillende opties aan kunnen worden toegevoegd. Er is dus sprake van volledig maatwerk: een lift dat precies aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Internationale spraakmakende projecten

Cardok gaat internationaal en heeft vanuit het hoofdkantoor in Zwitserland al over de gehele wereld onderdeel mogen zijn van de meest spraakmakende projecten. Door hun jarenlange ervaring, vakwerk en maatwerk weten veel klanten met prestigewagens Cardok te vinden. Een Cardok autolift en betrouwbaar en levert de hoogste kwaliteit mogelijk. Dit project is daar het perfecte voorbeeld van.

Editor: Media Team RRO

Datum: 17-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten