tegelvloer, raw stones, the art of living

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

Authentieke en charmante tegelvloer | RAW Stones

Creativiteit is teamwork, voortwerken op elkaars ideeën en zo tot het mooist mogelijke resultaat komen. Daarbij is het vooral belangrijk om de wensen van de bewoners centraal te stellen. Met het maatwerk, de inrichting en de styling van Studio La Plume, de tegelvloeren van RAW Stones en diens dealer ’t Sfeerpunt in Rijssen, ontstond er een interieur dat om door een ringetje te halen is. Deze karakteristieke woonboerderij heeft alles in zich en is getransformeerd tot het droomhuis van velen…

tegelvloer, raw stones, the art of living

Knipoog naar vroeger

Bij binnenkomst zie je direct het eigentijdse karakter van de woning. De blikvangers in deze entree zijn de stalen trap en de stalen taatsdeuren, die een doordacht lijnenspel benadrukken. De vloer is het omlaagkijken meer dan waard: in de hal liggen de Terpstra’s van het Nederlandse merk RAW Stones die de bewoners bij ’t Sfeerpunt zagen. De distributeur van RAW Stones is het in Bennebroek gevestigde KimpeX Living, van Arlette en Michiel Kisjes. Michiel: “De stenen van RAW Stones zijn sereen en robuust. Dat maakt de woning ook zo krachtig.” Ook Anneke Slagman, interieurontwerpster en eigenaar van ’t Sfeerpunt, is over de tegelvloeren zeer te spreken: “Ze passen in elk interieur en zijn in zeven kleuren verkrijgbaar. In deze woning is gekozen voor de kleuren Volcano en Tunder.” De rustieke Terpstra’s met Franse flair vormen de perfecte schakel tussen het moderne interieur en het landelijke exterieur. In de gehele open living en keuken liggen de Abbey’s van RAW Stones. Een tegel van groot formaat, in zogenoemd wildverband gelegd, die bij deze woning past alsof er nooit een andere vloer heeft gelegen, of zoals Michiel Kisjes zegt: “De vloer omarmt je.” 

tegelvloer, raw stones, the art of living

De kracht van RAW

Het in Bennebroek gevestigde bedrijf KimpeX Living wordt gerund door Arlette en Michiel Kisjes. Als distributeur van de stoere, handgemaakte RAW Stones-vloeren weten ze als geen ander dat kwaliteit het verschil maakt. Met RAW Stones vertegenwoordigen zij een uniek high-end product, dat in elk interieur past. In deze Overijselse woonboerderij halen de RAW Stones-vloertegels XXL Abbey en de Terpstra’s de scherpe randjes van het strakke interieur af, waardoor het exterieur en het interieur helemaal samensmelten. Dat is ook de kracht van de RAW Stones-vloeren. Ze passen in elk interieur: landelijk, modern, industrieel… De RAW Stones zijn verkrijgbaar in zeven prachtige kleuren en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Een mooie tegel moet uiteraard ook mooi worden gelegd; ook daarvoor kunt u bij Arlette en Michiel terecht. 

tegelvloer, raw stones, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Nicole Tanke & Peter Baas

____

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?