Augustijns Keukens & Interieur wordt aangesproken voor veel exclusieve B2B-projecten

Augustijns Keukens & Interieur

Om de eerste prestigieuze toren van Knokke perfect af te werken had de projectontwikkelaar Ghelamco een partner nodig die perfect werk en service leverde. Dit voor kopers, aannemer en projectontwikkelaar. Augustijns Keukens & Interieur verzorgde de opvang van de kopers, de begeleiding in hun interieurkeuze, en de fabricage en afwerking van hun woonruimten. De moderne interieurontwerpen en het vakmanschap waarmee alles werd afgewerkt paste perfect bij het ontwerp en de uitstraling van het gebouwencomplex Lake District.

Interieur, Keukens, Augustijns Keukens & Interieur, The Art Of Living

Toonaangevend bedrijf

Augustijns als keuken & interieur weet keer op keer, als fabrikant en leverancier voor professionelen en particulieren, hun portfolio te upgraden. Een adembenemend portfolio dat voor zich spreekt. De lijst van afgewerkte projecten spreekt voor zichzelf. Hier enkele voorbeelden:

  • Het Nieuwe Zuid – Antwerpen – Triple Living – Interbuild NV – 600 units
  • The Residence – Antwerpen – Democo – 110 units
  • Antwerp-Tower – Antwerpen – Matexi – 240 units
  • Minerve – Mechelen – Komet – Democo – 130 units
  • Lake District – Knokke – Ghelamco – 135 units

Augustijns is dan ook trots om onderdeel uit te mogen maken van spraakmakende nieuwbouwprojecten maar evenzeer van kleinere residentiele projecten. Met de Augustijnsbedrijfshistoriek van 7 generaties in houtwerk en met meer dan 85 gemotiveerde werknemers is Augustijns dan ook toonaangevend in Vlaanderen.

Interieur, Keukens, Augustijns Keukens & Interieur, The Art Of Living

Onbeperkte mogelijkheden

Wie een appartement of woning koopt bij een projectontwikkelaar die met Augustijns samenwerkt mag er zeker van zijn dat zijn basiskeuken, de keuken die in het appartementsbudget vervat zit, van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking is. Wanneer die koper een persoonlijke voorkeur heeft voor een aangepast interieur of een aangepaste keuken zijn de ontwerpmogelijkheden bij Augustijns bijna onbeperkt. Augustijns besteedt in de ontwerpgesprekken, welke in hun prachtige showrooms gebeuren, alle aandacht en tijd die nodig is om tot de perfecte realisaties te komen. De dromen van de klant worden hier vervuld, uitgewerkt en uiteindelijk gerealiseerd. Ook het opvolgen van de dossiers tijdens het bouwproces gebeurt op een zeer professionele wijze door het AKI-team. Een vlot dossierverloop maakt dan dat kopers/eigenaars en de aannemer zonder kopzorgen vooruit kunnen kijken in hun nieuwbouwproject.

Van ontwerp tot montage

Zodra alle materialen, afkomstig uit de Augustijnsfabriek, klaar staan voor montage zullen vakmensen, na leveringen op de werf, alle interieurs tot in de puntjes afwerken. Na oplevering van het appartement met de werfverantwoordelijken kunnen de bewoners hun intrek nemen in hun nieuw appartement of woning. Een bedankbriefje van de klant blijft dan vaak ook niet uit. Het is niet voor niets dat gevestigde waarden – projectontwikkelaars en aannemers – steeds teruggrijpen naar een samenwerking met het mooie en solide bedrijf Augustijns. Hier ben je dan ook zeker van een geslaagd totaalconcept of interieur op maat, een goede werking en kwaliteit.

Interieur, Keukens, Augustijns Keukens & Interieur, The Art Of Living

Nog een indrukwekkend totaalconcept

Een ander voorbeeldproject dat een prominente positie vervult in de koekenstad en met een rijke verscheidenheid in typologieën en bouwstijlen goed aansluit bij de Augustijns werkwijze en ontwerpen was Cadix 5 van de bouwpromotor CIP. Ook hier werden bijna alle interieurs verzorgt door Augustijns. Ook daar werd een indrukwekkend totaalconcept werd neergezet.

Interieur, Keukens, Augustijns Keukens & Interieur, The Art Of Living

Authentiek gebouw

Eén van de huidige en lopende projecten van Augustijns – in samenwerking met Triple Living en Van Laere nv en welk 300 appartementen omvat – is Ban. Een ontwerp van een Japanse architect Shigeru Ban in Antwerpen op Het Nieuwe Zuid. Hij staat bekend om het gebruik van hernieuwbare materialen en zijn liefde voor hout. Dit gebouw kenmerkt zich dan ook aan zijn houten gevelbekleding. Er wordt gespeeld met illusies en dat leidt tot een spraakmakend geheel. Augustijns past hier ook naadloos in met zijn moderne en tijdloze keukens en interieurs. Ook dit project zal Augustijns tot het laatste appartement afwerken met exclusieve materialen, trendsettende ontwerpen en met een positieve werkethiek.

Interieur, Keukens, Augustijns Keukens & Interieur, The Art Of Living

Bezoek de showroom

Augustijns Keukens & Interieur nodigt je persoonlijk uit om de showroom(s) te bezoeken en hier jouw interieurplannen te bespreken. Wil je ook ontdekken waar jouw keuken of interieur wordt gemaakt, dan krijg je er nog een rondleiding door de fabriek bij. Hoe leuk is het om ‘echt’ samen te werken.