Avnue

AVNUE levert een beleving op maat. Hun drijfveer is om jouw ‘de wow-factor’ te geven. Voor elke muziekliefhebber, ‘cinephile’ en eigenlijk voor iedereen die het allerbeste beeld en geluid weet te waarderen. Zij laten jou horen en zien wat een échte audioset of thuisbioscoop voor je kan betekenen en leveren o.a. de fraaiste oplossingen in audio & video.

Projecten van Avnue

Informatie over Avnueav2d2
Audiotvcentrum5
Audiotvcentrum1
20230705101337_2Q8A0176
20230704110730_2Q8A0162
previous arrow
next arrow

Een totaalpakket 
AVNUE is geen standaard winkel waar je geld neerlegt en een standaardproduct meekrijgt. Het bedrijf verkoopt meer dan dat; ze verkopen een totaalpakket. Van het juiste advies tot het juiste product en de juiste nazorg. De klant en zijn wensen staan altijd centraal en hier wordt dan ook altijd op ingespeeld.  

Een waardevolle partner 
Bij AVNUE kun je terecht wanneer je graag een fijn audiosysteem wil samenstellen. Maar ook als je jouw eigen thuisbioscoop wil ontwerpen, opzoek bent naar passende multiroom audio-oplossingen, een nieuwe tv wil of je een draaitafel gaat aanschaffen, helpen zij je graag. Om tot het beste resultaat te komen is AVNUE graag vanaf het allereerste begin betrokken. Hierdoor kunnen ze actief meedenken en hebben ze invloed op de infrastructuur van kabels, aansluitingen e.d. Dit alles om een goed functionerende en esthetische aantrekkelijke leefomgeving te creëren.  

In essentie is AVNUE dus een ontzettend waardevolle partner. Wil je meer te weten komen over het bedrijf, hun expertise en producten? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met hen opnemen.