Avnue

Wil je optimaal kunnen genieten van jouw favoriete muziek of film? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al 44 jaar zijn we bezig met onze passie; jou adviseren bij de aanschaf van een nieuwe hifiset of tv. Maar we doen nog veel meer! We kijken naar jouw huis/living etc.en dus ook goed hoe alles perfect geplaatst kan worden. Daarbij houden we rekening met de beste positie van bijvoorbeeld de tv, luidsprekers of cinemaset. En uiteraard houden we hierbij ook rekening met de totaalplaatje. Het moet natuurlijk mooi samen komen met het interieur, nietwaar? Ook inventariseren wij jouw specifieke wensen en eisen. Verder is er anno 2022 heel veel mogelijk. Soms kan dit een beetje lastig zijn, maar onze taak is vooral om duidelijkheid te verschaffen en om je te helpen met het aanschaffen van de juiste apparatuur. En dan ook met de mogelijkheid om alles supereenvoudig te bedienen. Je vind bij ons een ruime keuze aan kwaliteitsmerken. Hiervan bestaan de meeste al jarenlang en kan de importeur de perfecte ondersteuning geven en service kan leveren als daar om vragen. Ons team van productspecialisten is ‘uitgerust’ met gedegen productkennis en veel ervaring met de meest moderne techniek. In ons nieuwe (sinds 2021) 900m2 grote pand op de Geldropseweg 105, vind je de nieuwste televisies en audioproducten.

Projecten van Avnue

Informatie over Avnueav2d2
Audiotvcentrum5
Audiotvcentrum1
20230705101337_2Q8A0176
20230704110730_2Q8A0162
previous arrow
next arrow

Verhuizen/verbouwen

Heb je net een nieuwe woning gekocht of ga je een verbouwing realiseren? Wij kunnen je helpen met het kiezen van de beste plek voor tv’s en/of (inbouw-)luidsprekers, het bepalen van de plaatsen voor de bekabeling/aansluitpunten en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de installatie van alle producten. Multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen zijn opties die we kunnen gebruiken. Ook kun je een afspraak maken met een adviseur van ons bij jou op locatie.

Onze specialiteiten:

Hifi/Audio – streaming audio – platenspelers – audio/video meubels – homecinema – televisie – beamers – custom instal (inbouwluidsprekers/ bouwbegeleiding/ kabelplan/inrichten) – akoestiek – bekabeling – multiroom – bedrijfsoplossingen voor oa. restaurants en kantoren (videoschermen/tv’s, audio & projectoren)