Architecten Hofmans
Architecten Hofmans
Architecten Hofmans
Architecten Hofmans
Architecten Hofmans
Architecten Hofmans
previous arrow
next arrow

Architecten Hofmans

Sinds 1974 heeft Architecten Hofmans al zo’n 1.200 projecten met succes volbracht. De specialisatie van het bureau ligt in de particuliere woning- en appartementsbouw en niet residentiële gebouwen.

Gevarieerde bouwstijl

De woningen die zij ontwerpen variëren in alle stijlen. Zo hebben zij woningen gerealiseerd in onder andere moderne stijl, klassieke stijl en hedendaagse stijl. Naast nieuwe projecten hebben zij ook meerdere renovaties verwezenlijkt. Alle hebben hun eigen karakter en zijn geheel aangepast aan de wensen, behoeften en eisen van de bewoners.

Het team

Vandaag de dag staan er drie architecten klaar om de projecten, vanaf het eerste gesprek tot aan de bewoning, tot een goed einde te brengen. Het gehele project wordt door hen volledig gecoördineerd tot een prachtig eindresultaat.

Architectuur voor iedereen

Architecten Hofmans gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Iedereen kan bij hen terecht voor de realisatie van de voor hen perfecte woning. Met de slagzin ‘All architectural design’ maken zij van elke woning een waar plaatje.

___

Alle projecten van Architecten Hofmans bekijken?

  • |

 

Minimalistische villa

Dit project van een ruime gezinswoning met in de kelderverdieping de privépraktijk van de bouwheer, is minimalistisch ontworpen.

Moderne Architectuur

Het architectenbureau ‘Architecten Hofmans’ realiseerde een dynamische villa in Vlaams-Brabant. Het bureau ontwierp een moderne woning met verrassende details. De woning zorgt met haar moderne architectuur voor een bijzonder contrast met haar omliggende omgeving.

 

Architecten Hofmans

Architecten Hofmans


“All architectural design”

___

Contactgegevens:

  • Architecten Hofmans
  • Korte Weversstraat 26
  • 9280 Lebbeke

 


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!