previous arrow
next arrow
Slider

Architect Jo Heyens BVBA

Wat een wonder, Wat een wonder van een vrouw, Wat een wondermooie vrouw; de song van zanger Stef Bos speelt onwillekeurig door je hoofd, na een ontmoeting met Jo Heyens. De architect uit As is een icoon van mens en creativiteit. Een vrouw die nergens voor terugdeinst, maar evenzeer een vrouw die intens geniet van het kleine geluk. De architect ontwerpt haar woningen van binnen naar buiten. Het resulteert in exquise kwaliteit, maar óók in karakter en individualiteit. In woningen die de identiteit van de bewoners weerspiegelen. De architect heeft ook een onfeilbaar gevoel voor details, die om aandacht schreeuwen. “Als Jo de ruimten begint in te tekenen ziet ze de vaas met bloemen al op tafel staan”, vertelt een tot ambassadeur uitgegroeide klant, met een brede glimlach. Creativiteit is dan ook de passie en het levenselixer van de Limburgse. In 1992 ontving Jo Heyens de prestigieuze Kumpen-prijs voor haar afstudeerproject. Nadat ze cum laude haar opleiding had afgerond, startte ze meteen haar eigen kantoor. Het bedrijf maakte snel naam en groeide als kool. Door Jo Heyens ontworpen woningen, appartementen en bedrijven zijn dan ook herkenbaar in heel Limburg. Ze staan voor een evangelie van goede smaak. Moderne architectuur en interieurdesign subtiel vereend.

___

Alle projecten van Archirtect Jo Heyens BVBA bekijken?

  • Paradijselijke villa
    Ga naar dit project
  • |
  • Inspiratievolle villa
    Ga naar dit project

Inspiratievolle villa

Perfectie zonder overdaad. Zo kun je een nieuwe inspiratievolle villa aan de rand van een natuurgebied in het Maasland het beste omschrijven. “Jo Heyens heeft een werkelijk fantastische woning ontworpen, die ook in de toekomst beslist aan onze wensen blijft voldoen”, glunderen de huiseigenaren.

Paradijselijke villa

Als je een door architect Jo Heyens ontworpen woning binnenstapt word je quasi door de mooiste eigentijds interieurs en trends gegidst. Maar óók door een écht thuis. Een waarborg voor welzijn en geborgenheid “Jo voelt feilloos aan wat de mens behaagt. Ze weet ook echt het mooiste in de mens naar boven te halen. Ik vrees dat ik nooit meer echt tevreden kan zijn met een andere architect”, zegt de bewoonster van een in alle opzichten paradijselijke villa in het Maasland.

 

 

Jo Heyens


“Als er van in het begin – in de fase van het voorontwerp – een boeiende interactie ontluikt met de bouwheer ontstaan er magische dingen”

___

Contactgegevens:

  • Architect Jo Heyens 
  • Hoogstraat 314
  • 93665 As

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | jul | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Architect Jo Heyens BVBA


Jo Heyens ontwerpt haar woningen van binnen naar buiten. Het resulteert in exquise kwaliteit, maar óók in karakter en individualiteit…

Jelle Vandecasteele


Jelle Vandecasteele Waar collega’s vaak in eerste instantie aan esthetische oplossingen denken, vertrekt Cobras vanuit een brede, overkoepelende visie waarbij de esthetiek logisch voortvloeit uit de functionaliteit en het gegeven van de locatie. Cobras wil zijn klanten bewust maken en wijzen op het belang van het inzetten van de juiste middelen om hun toekomstige doelen […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!