Arcas | Architecture & Urbanism

Arcas Architecture & Urbanisme is een bureau voor architectuur en verstedelijking, gevestigd in Knokke-Heist, Parijs en Gdansk. Het architectenbureau heeft meer dan 25 jaar ervaring en realiseerde al meer dan duizend projecten overal ter wereld.

Informatie over Arcas | Architecture & Urbanism


Arcas Architecture & Urbanism, architectenbureau, totaaloplossingen
Arcas Architecture & Urbanism, architectenbureau, totaaloplossingen
Arcas Architecture & Urbanism, architectenbureau, totaaloplossingen
Arcas Architecture & Urbanism
Arcas Architecture & Urbanism
Arcas Architecture & Urbanism
previous arrow
next arrow

Totaaloplossingen

Arcas Architecture & Urbanism realiseert een breed scala projecten, waaronder villa’s, woontorens, hotels, woonzorgcentra en hele woonwijken. De kracht van het bureau ligt in het bieden van een totaaloplossing. Arcas geeft het stedenbouwkundig concept en het architectonische concept tegelijk vorm. Zo creëert het bureau oplossingen op maat, rekening houdend met de sociale context, het klimaat en de cultuur.

Architectuur afgestemd op de plaats

Arcas ziet het als haar missie om de architectuur optimaal af te stemmen op de plaats waar wordt gebouwd. Om dit te bereiken, zorgt het bureau voor een goede kennis van de geschiedenis en het klimaat van de regio. Door de jaren heen maakte Arcas Architecture & Urbanism al plannen voor gemeenschappen en complexe voorzieningen in stedelijke, voorstedelijke en landelijke omgevingen. Met haar jarenlange ervaring en vele kennis benadert Arcas de problemen van nieuwe en complexe buurten en draagt het bureau bij aan een oplossing hiervoor.

Missie Arcas Architecture & Urbanism

Levendige straten creëren door de architectonische en stilistische diversiteit te stimuleren door een gezonde mix van aantrekkelijke toepassingen te plannen en een gevoel van veiligheid te creëren. Daar gaat Arcas voor en daar slaagt het bureau goed in.