slider-1
slider-2
slider-3
slider-4
previous arrow
next arrow

AR+ Architectuur

Kennismaking & verwachtingen

AR+ Architectuur maakt gebruik van een persoonlijke aanpak. In het eerste gesprek maken ze kennis met de klant en luisteren ze naar de verwachtingen en noden. Tijdens dit gesprek scheppen ze duidelijkheid en zijn ze transparant over de manier van werken. Ook wordt er in het eerste gesprek opzoek gegaan naar raakpunten om elkaar op dezelfde golflengte terug te vinden.

Van voorstudie tot ontwerp

Alle nodige informatie omtrent uw project wordt verzameld en samengevat in één dossier. Pas na de analyse start AR+ Architectuur met de voorstudie. Wanneer de juiste richting gevonden is, gaan ze over tot het uitwerken van een eerste ontwerp.

Uitvoering van het project

Na een finaal akkoord, start AR+ Architectuur met de realisatie van uw project. Ze begeleiden u persoonlijk tijdens het proces van uitvoering tot en met oplevering. Advies en ondersteuning zijn hun kerntaken in deze fase. De oplevering van uw project is het eindresultaat van de wisselwerking tussen u en AR+ Architectuur.

____

Meer projecten bekijken van AR+ Architectuur?

Zee aan daglicht

Bij dit prachtige project heeft AR+Architecten gezorgd voor een zeer subtiel evenwicht tussen openheid, geborgenheid en privacy. Ook het binnenklimaat draagt daaraan bij. Daarnaast komt er veel daglicht binnen in deze woning.

AR+ Architectuur

AR+ Architectuur


“AR+ Architectuur & Interieurprojecten heeft van luisteren naar de opdrachtgever zijn handelsmerk gemaakt.

 ___

  • AR+ Architectuur
  • Papestraat 19b
  • 9160 Lokeren

 


Web editor: Media team     |

Datum: 09 | apr | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!