Appartement met glazen deuren

Duin Interior

Dit fantastische appartement is in elk opzicht een uitblinker. De woning is gelegen op een absolute hotspot midden in Groningen en kenmerkt zich door een bijzondere vijfhoekige vorm. Het inspireerde Miquel van Duin van DUIN INTERIOR tot het maken van een interieurontwerp vol artistieke elementen en glazen deuren. Hierdoor is een woonbeleving ontstaan die verwondert en tegelijkertijd klopt tot in de details.  


Entree

Glazen deuren, Duin interior, taatsdeur, The Art of Living

Wauw-momenten

Hoe meer je van de woning ontdekt, des te meer wauw-momenten je ervaart. Bij binnenkomst in de hal kijk je rechtstreeks naar buiten door de glazen taatsdeuren en een opening in de met marmer beklede keukenwand. Haaks op de hal begint een looproute die alle ruimtes op een charmante manier met elkaar verbindt. Door de legwijze van het eikenhouten parket is bovendien een mooie zichtlijn ontstaan over de volle breedte van de woningIn de keuken wordt de aandacht getrokken door een prachtige marmersoortHet marmer heeft de uitstraling van versteend hout en een tekening die blijft fascinerenIn de spits toelopende woonkamer zorgen plafondhoge ramen voor een zee aan licht. 


Slaapsuite

Glazen deuren, Duin interior, taatsdeur, The Art of Living

Ultiem gevoel van luxe

In de luxe slaapsuite siert prachtig behang de wanden. Grenzend aan de ruimte bevindt zich een inloopkast met door led verlichte spiegels. Midden in de ruimte prijkt een zelfontworpen meubel van zwart eiken en glas, waarin accessoires een mooi plekje hebben gekregen. Ook aan gemak is volop aandacht besteed. Zo is de woning volledig geautomatiseerd en meten lichtsensoren in het plafond het daglicht. Bij te veel licht sluiten de gordijnen zich. Hierdoor biedt het appartement de bewoners een ultiem gevoel van luxe, op ieder moment van de dag.  

Editor: Media team

Datum: 31-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor Hardcoverboek 2022

Fotografie: Ewoud Rooks